Danas počinje: Za pripadnike OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA kreće godina uspeha i sreće!

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Počinje period Strelca. Jupiter danas, 9. novembra, menja znak i nakon 12 godina se vraća kući, u svoje sedište, a to je znak Strelca. U znaku Strelca ostaće sve do 3. decembra 2019. godine.

Iako su Strelci po prirodi veliki optimisti i pravdoljubci, ovaj tranzit će ih učiniti pravim vesnicima dobrih vesti, izvora smeha, pozitive, mudrosti i pozitivnih promena. Ovo je za njih nov i veliki početak, vreme kada oni nastupaju, bukvalno njihovih “pet minuta“, zapravo godinu dana!

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško ga je zadržati na zemlji. Strelac voli promene, u stvari promena je od suštinskog značaja da bi se osećao dobro.

HOROSKOP ZA VIKEND: Zvezde jednom znaku predviđaju dane harmonije (ASTRO)

Njihove ideje i zamisli biće u prvom planu u narednih godinu dana, privlačiće dobre prilike, a ovo je idealno vreme da otpočnu svoj biznis, budu samostalniji, otputuju na duže, ali i da porade na svom fizičkom izgledu!

Ko god dođe sa Strelcima u kontakt ili saradnju u narednih godinu dana pratiće ga sreća na neki način. Ovo je pravo vreme i da Strelčevi uđu u novu vezu ili brak, bez brige i forsiranja, sve će im samo dolaziti.

ZBOG OVOGA JE TUŽIO SEVERINU: Isplivala skandalozna poruka koju je pevačica poslala Milanu

Prosto, sve će im ići na ruku i zato bi trebalo da to iskoriste, jer ih čeka jedna od najboljih godina u životu.

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)