DA LI ZNATE KAKO JE POMRAČENJE SUNCA UTICALO NA VAŠ PODZNAK? Vage čeka iznenadna trudnoća, a OVAJ znak neka miruje do septembra

podznak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pogledajte kako.

Podznak OVNA: Taman kada ste pomislili da ste našli pravu ljubav, stvari se komplikuju. Za ono što vi priželjkujete u ljubavi, sačekajte septembar. Nečiji pad sa položaja će vama otvoriti nova vrata i povoljne šanse za poslovne promene.

Podznak BIKA: Brine vas neko iz kruga porodice ili privatan posao. Saslušajte savet partnera po tom pitanju. Previše brinete a septembar će doneti rešenje koje ste čekali.

Podznak BLIZANACA: Odlaže se neki put ili dolazak nekoga sa puta. Neki papir kasni. Moguće su svađe sa rođacima ili komšijama.

[adsenseyu5]

Za trenutne dileme, potražite savet roditelja suprotnog pola jer drugačije od vas vidi trenutnu situaciju.

Krenuće ponude za privatan posao, ne prihvatajte ako ga nude rođaci ili komšije. Još nije vreme za partnerstva. Pazite se u saobraćaju, naročito u blizini doma.

TROPSKIM VRUĆINAMA JOŠ NIJE KRAJ: Stiže nam TOPLOTNI TALAS sa severa Afrike, evo i do kada će trajati (INFO)

Podznak RAKA: Brinu vas finansije i tu će nešto kasniti ili se odlagati. Rešenje može da stigne preko pozajmice rođaka ili komšija ali samo na kratko. Ne gubite iz vida dugoročne planove koje imate. Kod mnogih mogu da se pokrenu rešenja vezana za nekretnine.

Podznak LAVA: Pazite na svoje zdravlje. Previše radite i nerviraju vas „mali ljudi“. Sve biste iz korena da menjate. Prvo se usmerite na materijalno tokom narednih mesec i po dana. Posle toga će se desiti i emotivne promene.

Podznak DEVICE: Verovatno ćete loše da spavate. Promenite krevet ili jastuk za početak. Naglašeni su vam tajni neprijatelji ali vi sami ne trebate brzopleto da reagujete. Pazite kome šta pričate, strah od velike vode i oštrih predmeta kao i opekotina. Sećate se događaja iz prošlosti i želudac vam se steže. Želite nekome da pomognete a niste u mogućnosti. Stara ljubav kuca na vrata ali samo kao tajna veza.

[adsenseyu1]

Podznak VAGE: Menjaju se okolnosti na koje vi ne možete da utičete koliko god se trudili. Pustite da sve ide svojim tokom. Preemotivni ste i ne reagujte brzopleto jer sada ništa ne možete da promenite. Sačekajte drugu nedelju septembra. Neke veze pucaju, iznenadne trudnoće su moguće, nova emotivna poznanstva pod potpuno čudnim okolnostima. Čuvajte nerve sada.

Podznak ŠKORPIJE: Zamislili ste se šta vam je činiti po pitanju karijere. Osećate potrebu da pričate sa osobama u koje imate poverenje. Te reči sada idu niz vazduh. Sačekajte drugu polovinu oktobra i stvari će vam delovati mnogo drugačije i jasnije.

VERNICI DANAS SLAVE SVETOG LAVRENTIJA: Obratite mu se ovim rečima i desiće se ono što ste DUGO ŽELELI

Podznak STRELCA: Uz samo malo prilagođavanja možete da stignete do zvezda. Vaša spontanost i optimizam će vas izbaciti u prvi plan. Dosta povoljnih prilika za poslovno napredovanje, promene pa i seljenje. Dobra stvar u vezi sudskih procesa i državnih institucija. Koristite naklonost ljudi na položaju.

Podznak JARCA: Nije vreme za kredite i pozajmice u bilo kom pravcu. Već od sledeće nedelje vas očekuje mnogo bolje raspoloženje i okolnosti. Sada se pazite ucena i slatkorečivih ljudi.

MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Malenog dečkića sa slike SRBI OBOŽAVAJU, a znate li ko je? (FOTO)

Podznak VODOLIJE: Na udaru su vam ugovorni odnosi i partnerstva. Mogu se odraziti na brak i na partnerski odnos u poslu. Imate odlične ideje ali ih sada teško sprovodite u delo. Samo polako i ne izgovarajte prvo što vam padne na pamet. Doćiće vaših pet minuta ubrzo. Klijenti su naporniji a možete svojim neprijateljima da „oduzmete snagu“.

Podznak RIBE: Posao vas brine već izvesno vreme. Sada se naziru rešenja koja ste čekali ali se nešto opet odlaže i komplikuje do sredine septembra. Nastavite da maštate i pripazite na svoje zdravlje. Stara ljubav će vas zabaviti da vam vreme brže prođe do tada.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Astrolog Vlajić Vladimir, zena.blic.rs)

[adsenseyu2]