DA LI VAM SE OVE LINIJE NA DLANOVIMA POKLAPAJU? Spojite ih i saznajte šta znači kad je leva iznad desne, a šta kad je obrnuto! (VIDEO)

ruke

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kad spojite dlanove, pogledajte prvo da li su zglobovi gde se mali prst spaja sa šakom u istoj ravni, kad ih namestite tako, onda pogledajte da li se prva velika linija ispod njih poklapa na levoj i desnoj ruci.

Kod većeg broja ljudi se linije poklapaju, međutim, kod jednog broja ljudi postoji vidno odstupanje.

MISTERIJA JE REŠENA: Bizaran kvar ZAGREVAO kuću porodice iz Tršića (INFO)

Saznajte šta znači kad se linije poklapaju, šta kad je leva iznad desne i šta kad je desna iznad leve.

[adsenseyu1]

Kad se linije poklapaju

Ovo znači da ste smirena, nežna i osećajna osoba. Stabilna ste ličnost i ne volite da se nađete u okruženju onih koji prave haos i uznemiravaju druge.

Što se tiče izbora partnera, najverovatnije ćete završiti u braku s nekim koga prihvata i vaša porodica i krug prijatelja, jer vam je to jako važno i nećete dopustiti da vas ljubav iščupa iz korena.

dlanovi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kad je leva iznad desne

To znači da ste snažna ličnost, koja sve voli da kaže ljudima “pravo u glavu”. Nemate problem da se zauzmete za sebe i ne dozvoljavate drugima da vas iskorišćavaju, ali ponekad u tome preterate i umete da budete prestrogi.

PRVA DAMA SRBIJE: Ovo je supruga predsednika Aleksandra Vučića (FOTO)

Magnet ste za straktivne ljude, a emotivno težite dubokom povezivanju. Velike su šanse da ćete završiti s nekim dosta mlađim od sebe ili s nekim iz neke daleke zemlje.

Kad je desna iznad leve

Ovo znači da vaša mudrost uveliko prevazilazi vaše godine, što može da bude problematično u detinjstvu i mladosti, jer je teško uklopiti se u vršnjačku grupu. Zato vas je uvek privlačilo društvo starijih ljudi.

Postoji oko 70 odsto šanse da ćete završiti u braku s nekim ko je stariji od vas.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]