Da li ste znali da su ovo 4 glavna preduslova koja određuju ko ste i šta ćete biti u budućnosti

zena

U podsvesti svakog čoveka leže informacije koje se prenose kroz generacije, te tako sve što su proživljavali vaši preci, zabeleženo je u vama samima

Dobro je poznato da formiranje ličnosti počinje od malena, od prvog kontakta sa najbližim osobama, prvih reči, prvih koraka…

PRIČA KOJA ĆE PROMENITI VAŠ ŽIVOT: Otkrivamo kakve posledice izgubljeno vreme nosi (ČITANJE 1 MIN, MUDROST VEČNA)

Ako ste roditelj, imajte na umu da stil vaspitanja, opterećivanje pitanjima kakav ste roditelj ili koliko ljubavi pružate deci – nisu presudni; mnogo je važnije to kakva ste osoba iznutra, kakvom energijom zračite, da li ste srećni, ispunjeni, zadovoljni sami sobom. Verovatno ste i kao dete primećivali da su vaši postupci, reakcije ili reči, često uzrokovane stavom i energijom roditelja.

[adsenseyu1]

Sa druge strane, nije reč samo o roditeljskoj brizi i uticaju. Veliki broj iskustava utiču na to kako će se formirati vaša ličnost, a da mnogih od njih niste ni svesni. Mnoge duhovne, isceliteljske metode i pristupi se bave istraživanjem ličnosti i nivoima svesti, odnosno podsvesti, a jedno od njih je i theta isceljivanje, prema kojem vaš um gradi četiri nivoa podsvesti, zaslužnih za formiranje onoga ko ste i šta postajete. Postoje: osnovni, genetski, istorijski i duševni.

Devojka na balkonu

Osnovni nivo je ona vrsta iskustva koja počinje dok ste još u majčinom stomaku, pa sve do danas. Vaš životni koncept ispunjen određenim verovanjima, uverenjima, potrebama, željama, ambicijama, zapravo je mešavina onih principa i vrednosti koje zastupaju vaši roditelji. Sve što ste naučili kao dete, postaje osnovni obrazac vašeg ponašanja na osnovu kojeg oblikujete život, ali i odnose sa drugima.

Briga za sebe je najbolji primer koji roditelj može preneti na dete, ukoliko želi da mu usadi zdrave, razumne navike, jer odatle sve počinje. Ako niste u stanju da brinete o sebi i svojim potrebama, teško da ćete biti uspešni kada je reč o tuđim.

[adsenseyu1]

Genetski nivo je sačinjen od verovanja koja ste nasledili od svojih predaka; način na koji su vaši preci mislili, osećali, postupali, postaje deo vas. U podsvesti svakog čoveka leže informacije koje se prenose kroz generacije, te tako sve što su proživljavali vaši preci, zabeleženo je u vama samima.

Istorijski nivo obuhvata karmu, kolektivnu svest, karmu predaka i sećanja iz prošlih života.

Nivo duše označava ono što ste vi suštinski, iznutra; ono što vaša duša uči na svom putu i proživljava kroz različita iskustva.

Putem mnogih energetskih tehnika, kao što je theta isceljivanje, rebirthing ili porodična konstelacija, moguće je vratiti se energetski u fetalno doba i osvestiti razne uticaje kojih ranije niste bili svesni. Ovakav pristup ranim iskustvima je značajan, jer pomaže da se se duhovno i energetski očistite, kao i da “rešavate” poteškoće koje vas prate u životu.

Baš kao što neće naslediti sve genetske karakteristike roditelja, ne morate odražavati ni jednaku energiju. Često se događa da su deca istih roditelja međusobno potpuno različita, što je povezano i samim odnosom sa roditeljem, ali i sa time kako čija ličnost “reaguje” na određena ponašanja.

Ipak, važno je da su roditelji srećni i spokojni, jer će takve vibracije preneti i na dete; svaka osoba ima obavezu da se poveže sa sobom, pronikne dublje u svoja osećanja i otkrije sve komponente koje je čine, ne bi li pronašla blagostanje, mir i zadovoljstvo.

(bizlife.rs)