Čudni zvukovi stalno su se čuli u kući, a onda su postavili kamere i sledili se kad su pogledali snimke (VIDEO)

kuća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Nakon učestalih neobičnih pojava u svom domu, jedna britanska porodica odlučila je da ugradi kamere za video nadzor, kako bi utvrdili šta se zapravo događa i da li ih možda progone duhovi.

Robert (54), Polin (52) i njihov sin Beri (33) iz Grejvsenda u Kentu, žive u toj kući već 10 godina, ali kako kažu, pre šest godina počeli su da primećuju kako se vrlo nebične stvari dešavaju u blizini Berijeve sobe. U nekom momentu su čak pomislili, da se u toj sobi nalazi svojevrsni “portal” za prelazak u drugi svet.

Kad su prijatelji i komšije, prestravljeni neobjašnjivim dešavanjima, prestali da ih posećuju, Robert je početkom godine odlučio da po kući postavi nadzorne kamere, kako bi ustanovili šta se zapravo događa, prenosi Dejli Mejl.

ČEKAJU GA BATINE POSLE ZADRUGE?! Evo šta je Slobi šapnuo prijatelj, na sahrani Miloša Kockara

Snimci su samo potvrdili da se stvari po kući same pomeraju. Šolja za kafu pomera se na pultu dok Beri sipa kafu u drugu šolju, stolica u kuhinji se sama okreće, a vrata u kuhinji se sama zatvaraju i otvaraju.

Porodica se toliko prepala snimcima, da su razmišljali da pozovu egzorcistu ili detektiva koji istražuje paranormalne pojave. Ipak, odustali su zbog mogućnosti da se radi o duhu nekog voljenog.

GODINA ROĐENJA OTKRIVA KARAKTER: Poslednje cifra reći će vam sudbinu!

Nisu želeli da otkriju prezime, kako se lovci na duhove ne bi okomili na njihovu kuću.

U videu pogledajte snimke koje su zabeležile nadzorne kamere:

https://youtu.be/c03TQuESD20

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)