ČUDESNE STVARI PROLEĆE DONOSI OVIM ZNAKOVIMA: Tri znaka će se ovog proleća preporoditi (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Proleće je stiglo – kako kalendarski, tako konačno i po živama na termometrima. Tome smo se svi obradovali, ali tri znaka biće posebno srećna što se više približavamo letu.

Evo koja su to tri znaka koja će se ovog proleća preporoditi.

OVAN

Ovo je proleće transformacije za sve Ovnove, ali samo ukoliko pristanete da sarađujete sa okolnostima. Ne zaboravite da je za svaku promenu potrebno da i sami učestvujete u njoj.

Veliko prolećno čišćenje za vas uključuje i čišćenje vašeg duševnog ormana kojim se niste bavili godinama. Odbacite loše navike i bacite se na obaveze koje čekaju, jer će svaka ispunjena obaveza donositi nagrade veće nego što očekujete.

VAGA

Postoji neki međuljudski odnos u vašem životu koji vas već dugo žulja. Ovog proleća konačno ćete ga razrešiti i rešiti se zavisnosti od te toksične osobe. Konačno ćete naučiti da vodite računa sami o sebi i da ne tražite pomoć od drugih.

NAJBOLJI NAČIN DA RETROGRADNI MERKUR PREVAZIĐEMO JE DA BUDEMO NA OPREZU DO 15. APRILA 2018: Evo kako će uticati na život svakog horoskopskog znaka (ASTROLOGIJA)

Ono što će biti bonus na činjenicu da ste konačno samostalna jedinka je činjenica da ćete tek tada, kada praktično postanete sami svoja savršena osoba, pronaći onu pravu osobu sa kojom ćete ostvariti zdrav partnerski odnos.

FILIPOVA ISPOVEST O ŽIVOTU NA KRUZERU: Radiš 330 sati mesečno, ali kada posle par godina KUPIŠ SVOJ STAN..

ŠKORPIJA

Škorpije će se ovog proleća baviti sobom – i mentalno i fizički, i rezultati će biti vidljivi.

Kroz taj rad na sebi doći ćete do gomile odgovora na probleme koje ste do sada smatrali nerešivima. Biće ovo vaše proleće, i bićete jači nego ikad.

(Dnevne.rs/žena.blic.rs/Izvor: T.G.,EliteDaily.com)