ČOVEKA SU BOLELA LEĐA: A onda su mu lekari izvadili 420 komada OVOG ČUDA! (INFO)

bubreg

Operacija je trajala dva sata, dok su lekari pokušavali da pomognu ovom čoveku koji je imao neverovatne bolove

Lekari u Kini su izvadili jednom muškarcu iz bubrega čak 420 kamena. Njegovi bolovi su se udvostručili, pa je odlučio da potraži stručnu pomoć.

Medicinski stručnjaci smatraju da je loše zdravstveno stanje He Donga (55) prouzrokovano dijetom koja se bazira na visokim količinama proteina.

[adsenseyu1]

Operacija na levom bubregu je trajala dva sata, dok doktori nisu otkrili da je ovakav bol u bubregu prouzrokovala ogromna količina kamenja.

Pacijent je potvrdio sumnje stručnjaka kada je priznao da jeunosio svakodnevno određenu vrstu tofua koja je karakteristično jelo za to područje i sadrži visoku koncetraciju kalcijum-sulfata. Proizvodi od soje stvaraju takav problem jer se višak kalcijuma ne može izlučiti iz tela bez dovoljnog unošenja vode u organizam.

Foto:http://news.ifeng.com/

Pre 20 godina je na ovom pacijentu izvršena litotripsija, medicinski proces koji uništava kamene u bubregu. Sada su lekari izvukli pincetom na stotine sitnih objekata iz unutrašnjosti tele ovog čoveka.

He Dong će morati da unosi više vode i da promeni način ishrane, kako bi ozdravio. A kamenje će zadržati kao suvenir.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

1 Comment on "ČOVEKA SU BOLELA LEĐA: A onda su mu lekari izvadili 420 komada OVOG ČUDA! (INFO)"

  1. slavica jeremić | 10. јуна 2015. at 17:15 |

    nije dovoljno unosio tečnosti u organizam, samo je jeo, jeo, a vrlo malo je unosio tečnost, e da je znao da unosi svaki dan po dve litre vode mesec dana odnosno, godinu dana i da se za trenutak mogao videti kako izgleda, sigurno ne bi sebe mogao prepoznati

Comments are closed.