ČEKAJU GA BATINE POSLE ZADRUGE?! Evo šta je Slobi šapnuo prijatelj, na sahrani Miloša Kockara

zadruga

Foto: Printscreen/TV Pink

Sugrađani Kije i Slobe imaju podeljena mišljenja o bračnom raskolu Radanovića i Kockareve. Nažalost, jedan od vernih gledalaca “Zadruge” iz Zrenjanina ispričao je da se boji da bi Slobu po izlasku mogli da sačekaju i fizički ugroze opasni tipovi koji su revoltirani time šta je uradio Kiji.

– Ako stvarno pratite rijaliti, čuli ste kad je Sloba Pitao Kiju: “Da li ti to meni pretiš?” tokom jednog njihovog razgovora u poslednje vreme, a i Miljana je jednom, takođe u “Zadruzi” ispričala da se Slobi spremaju batine po izlasku. Kija i njena majka poznaju mnogo jake ljude u ovom gradu – rekao je sagovornik koji je insistirao da ostane anoniman.

Najdramatičniji rasplet situacije sluti sredovečni Zrenjaninac, koji ističe da bi Sloba mogao da podlegne pritisku i da naudi sebi.

TURCI SU SPALILI MOŠTI SVETOG SAVE PRE TAČNO 424 GODINE: Ako želite mir i spokoj, izgovorite ove reči!

– Videli ste da Sloba gubi samokontrolu kad je pritisnut, ako se ovako sve nastavi i ako ga žene ne ostave na miru, mogao bi da sam sebi naudi. Strašno je što je tako, ali ja na taj način vidim stvari – kaže sagovornik koji dobro poznaje pevača i njegovu porodicu, kao i sve okolnosti u i oko “Zadruge”.

Prijatelji Slobodana Radanovića pokušali su da mu na sahrani Kijinog oca šapnu šta treba da radi i preneli mu poruku od oca: “Brate, ostavi obe, nijedna ti ne treba.”

rijaliti

KIJA KOCKAR Foto: TV PINK / SCREENSHOT

– Rekao sam Slobi na brzinu koliko su okolnosti to dozvoljavale da treba da peva, a ljubav da batali. Kija i Luna ga razvaljuju, ne zna gde je šupalj. Pobedu je zaslužio kao niko, napravio im je šou od rijalitija, ali i sebi cirkus od života. Zaradili su pare na njemu, sad je red da se revanširaju i podrže ga kao neviđeni talenat i najjačeg pevača mlađih generacija – ispričao je jedan od trojice Slobinih drugara koji su ga, kaže, ispratili kad je odlazio u rijaliti.

GODINA ROĐENJA OTKRIVA KARAKTER: Poslednje cifra reći će vam sudbinu!

Mladi Zrenjaninci koji željno iščekuju Slobin povratak u rodno mesto ističu da Sloba ni u najluđim snovima nije mislio da će toliko biti u žiži, a istakli su da strašno žale pevačeve roditelje jer se loše snalaze u medijskoj pompi i teško podnose sve što se njihovom sinu jedincu događa pred očima miliona gledalaca.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Blic scena)