BRUTALNA SVAĐA: Zorica i Maja imale “tešku raspravu”, Dragana Mirković plakala (FOTO) (VIDEO)

pinkove zvezde

Foto: Printscreen/youtube

Haos u “Pinkovim zvezdama” nije nas zaobišao ni u poslednjoj emisiji ovog šou-programa

Kandidat Siniša Mitrović predstavio se pesmom ”Isplači se biće ti lakše” od Jašara Ahmedovskog, a njegov nastup u “Pinkovim zvezdama” izazvao je pravi haos u studiju.

– Odabrao si predivnu pesmu. Sada kao da slušam Jašara. Samo je to ”e” problematično i to ne samo tvoje, nego mnogih. Treba da otvarate usta da to izađe lepše i bolje. Ti imaš lep glas i ovo je prijatno za slušanje – istakao je Šaban.

[adsenseyu4]

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Foto: printscreen/youtube

Kandidata je pohvalila i Zorica:

– Vidi sine, i Jašar je to otpevao tako, tako da si ga skinuo 100 posto kandidata koje sam ja slušala u ovom serijalu…da je otpevao sa takodobrom emocijom da me uopšte nije interesovalo ko peva, niti sam pravila poređenje! Takvu emociju si imao, takvu interpretaciju… Ja sam naučila od Miroljuba da je nekada interpretacija bitnija od onoga što ti je našao Šaban, ona dlaka u jajetu – bio je Zoričin komentar, koji je isprovocirao Maju.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Foto: printscreen/youtube

– Meni interpretacija uopšte nije dobra! Ne može niko da peva kao Šaban ili kao Dragana ili kao Dara ili kao Maja! Nisi se trudio da je otpevaš na svoj način – rekla je Maja Nikolić što je nasmejalo Zoricu Brunclik.

 

[adsenseyu1]

– Hahaha, joj, majko moja! – nasmejala se Zorica.

– Izvini, Zorice, jesi li ti najbitnija u ovom žiriju?! Da nisi postala predsednik Pink produkcije, pa da znam da li treba da ti se obratim za reč?! Zorica ne može da prođe ni prvi krug “Pinkovih zvezda”. Obraćam se produkciji, mislim da je totalno promašeni član žirija! – dok je Maja pričala Zorica je svirala, a publika je negodovala.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Foto: printscreen/youtube

– Želim samo da podvučem. Sve uvrede koje Maja upućuje meni idu na čast produkcije koja ne može da je zaustavi, i ne želi da je zaustavi. Toliko – rekla je Zorice.

A dok su Maja i Zorica razmenivale opasne reči, Dragana Mirković počela je da plače.

Kompletan snimak pogledajte u videu ispod:

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]