BRED PIT optužio Anđelinu: Kao majka dovodi DECU U OPASNOST

glumac

Foto: Instagram/Bred Pit

Otkad je objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit rastaju, nijedno od njih dvoje nije javno govorilo o svemu što se dogodilo. Glumac je, međutim, odlučio da prekine tišinu… i zapanjio fanove nazvavši Džolijevu lošom majkom

Iako se sami nisu oglašavali, čini se da je gotovo svaki detalj rastanka najpoznatijeg para na svetu dobro poznat, uključujući i navodni fizički napad Breda Pita na sina Medoksa.

[adsenseyu4]

Glumac se navodno pod uticajem alkohola tokom leta posvađao sa svojim najstarijim sinom i napao ga, a Anđelina je upravo zbog ovog događaja zatražila razvod i da se Bred redovno testira na narkotike kako bi mogao da viđa decu. To je, dalje, bio i razlog zbog kojeg je Anđelina Džoli dobila “puno fizičko starateljstvo” nad šestoro dece koje su ona i Bred dobili tokom dvanaestogodišnje veze.

Mnogi su spekulisali da iza svih novinskih natpisa o njihovom sukobu stoji Anđelina, koja navodno optužuje Breda da bi deca zauvek pripala njoj i da bi mogla da se odseli u London, gde je čeka politička karijera.

Sve do sada, glumac je mudro ćutao. Ipak, čini se da je Bredu dosta svega, pa je sudu uputio pismo o kojem danas priča ceo svet!

Naime, Bred je u pismu koje je sudu dostavio njegov advokat zahtevao da se slučaj Džoli-Pit zapečati tako da nijedan detalj brakorazvodne parnice i rasprave o starateljstvu ne može dospeti u javnost.

[adsenseyu1]

“Džolijeva očito nema nikakav mehanizam za samokontrolu koji bi sprečio da preosetljive informacije stignu do naslovnih strana. Ona ne shvata da su oba roditelja poznate ličnosti i da iznošenje “prljavog veša” ne samo što ponižava šestoro dece, već ih dovodi i u opasnost”, napisao je Bred.

Nakon toga, on je istakao rečenicu o kojoj će se još dugo pričati i pisati u Holivudu.

“Koja dobra majka bi tome izložila svoju decu?”, zapitao se Pit

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Stil.Kurir.rs/Izvor:Story)

[adsenseyu2]

1 Comment on "BRED PIT optužio Anđelinu: Kao majka dovodi DECU U OPASNOST"

  1. HKxSjk Wow that was odd. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn at appear. Grrrr well I am not writing all that over again. Anyways, just wanted to say excellent blog!

Comments are closed.