BOSANKA JE NALEPŠA ‘PRIRODNA’ ŽENA NA SVETU: Svi su dive njenom izgledu, nimalo fotošopa ni operacija (FOTO)

LEPOTICA

Foto: prinskrin

Sonju Zekić (26), američki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu.

Sonja, koja je žepskog podrijetla, studirala je od 18 godine i živi već nekoliko godina u Sarajevu, gdje radi u svojoj struci nakon što je diplomirala na Ekonomskom fakultetu.

Dosad se pojavila u nekoliko glazbenih spotova i postigla je veliki uspjeh na natjecanju Gentleman’s Choice, gdje su fotke na njenom profilu pregledane na više od pet miliona puta.

– Amerikanci su me obavijestili o pobjedi putem e-pošte. Pronašli su mi slike na Facebooku i internetu, a zatim me njihov žiri proglasio najljepšom prirodnom ženom.

Kad sam vidjela da su na na njihovoj svjetskoj listi bili slavni svjetski modeli, bila sam iznenađena, i zato sam iznimno ponosna na ovu pobjedu koja će otvoriti mnoge mogućnosti za mene, nadam se da napredujem u svijetu mode.

lepotica

Foto: printskrin

Nazvali su me iz portala da budem član žirija za narednu godinu kako bi izabrali moju nasljednicu, rekla je.

lepotica

Foto: printskrin

Američki portal napisao je za Sonju da je to izvrstan primjer prirodne i lijepe djevojke.Ima savršeno tijelo i sjajno lice, te besprijekorne ženske atribute.

Zato je ove godine najljepša prirodna žena. Lijepo je i teško je naći ljepotu kao njezinu jer živimo u svijetu genetski modificirane hrane, prijevare, plastične kirurgije, Photoshop i slično, piše na portalu.

A na pitanje da li cijeni to što govore i misle o njoj, ona je rekla da na sebi najviše cijeni to kakva je ona osoba, to su njene najveće vrline, ali svakoj ženi je drago čuti tako lijep kompliment.

(Dnevne.rs /Izvor: Izvor: balasevizam)