BOG NAM ŠALJE UPOZORENJA: Doživećemo kraj sveta 2017., dokazi u BIBLIJI

svet

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Brojne prirodne katastrofe, poput zemljotresa, su ključni dokaz da se bliži apokalipsa. Brojni teoretičari zavera kažu da je dokaz tome i znatan pad broja šišmiša, riba i pčela koji izumiru

Teoretičari zavera tvrde da ćemo ove godine doživeti kraj sveta. Osnivači stranice “Signs of End Times”, inače hrišćanski fundamentalisti, tvrde da imaju dokaz iz Biblije da će 2017. godine biti smak sveta.

Brojne prirodne katastrofe, poput zemljotresa, su ključni dokaz da se bliži apokalipsa. Kažu da je dokaz tome i znatan pad broja šišmiša, riba i pčela koji izumiru.

[adsenseyu4]

“Nikada još nije bilo toliko mnogo dokaza na toliko različitih mesta s tolikom učestalošću i intenzitetom”, ocenjuju teoretičari zavera.

“Naša generacija je prva koja ispunjava sve biblijske znakove. Bez sumnji, živimo poslednju godinu”, tvrde.

Administratori stranice “Signs of End Times” ističu da je samo od početka 2017. godine na Zemlji zabeleženo više od 4.000 zemljotresa.

“Bog nam daje mnogo upozorenja kroz ove događaje. Nećemo imati izgovor ako se taj dan, kada se Hrist vrati, iznenadimo i budemo nespremni. Moramo pratiti znakove i pripremiti se”, upozoravaju oni.

Ali, ne smatraju svi da je kraj sveta blizu. Karl Olson, urednik portala “Catholic World Report” smatra da su to samo glasine.

“Postavljanje datuma nije opcija. Mogu proći vekovi ili milenijumi dok se Hrist ponovno ne pojavi, a može to biti i vrlo brzo”, kaže on.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor:vecernji.hr)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]