BILA JE OMILJENO TV LICE: Luna Lu se potpuno promenila i bavi se drugačijim poslom (FOTO)

Luna Lu

Foto: Printscreen/youtube

Kada se spomene Luna Lu mnogima će se u sećanju javiti kultne emisije poput “Glamurame”, “Štiklom u vrata” ili “Glam špajz”.

Suzana Zlatanović, kako glasi njeno građansko ime, bila je tzv. “it” devojka 90-ih godina prošlog veka i u prvoj deceniji ovog stoleća, a svojim delovanjem na televiziji, radiju i novinama je menjala ukus generacije, te je tako svojim pojavljivanjem određene klubove učinila popularnim i mestima koja ne smete zaobići ukoliko želite da budete “u trendu”, a nasuprot narastajućoj popularnosti turbo folka, istakla je u prvi plan tehno zvuk i popularizovala stranu pop muziku koja nije emitovana na ostalim televizijama.

[adsenseyu5]

Ne treba zaboraviti ni njene romane, među kojima je i uvek aktuelni “Seksepistolarni roman”, odnosno prepiska između nje i Isidore Bjelice, kao i brojne kolumne.

Ipak, Lunu Lu već godinama ne viđamo na televiziji, te mnogi misle da je odustala od voditeljskog poziva, ali istina je drugačija.

NOVI ZAKON OD 1. AVGUSTA: Ukoliko nemate ovaj papir kazna 300.000 dinara (INFO)

Zlatanovićeva vodi veoma uspešan “Jutjub” kanal gde promoviše zdrav način života, jogu, knjige koje vredi pročitati, muziku koja opet zaobilazi mejnstrim, kao i mesta u gradu koja su po njenom ukusu danas, kada ima 47 godina.

voditeljka

Foto: Printscreen/youtube

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Pulsonline)

[adsenseyu2]