BEZ MILOSTI: Ivan Ivanović brutalno isprozivao Rastu (VIDEO)

emisija

Foto: Printscreen/youtube/TV Prva

– Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove – rekao je Ivanović

Ivan Ivanović stao je u odbranu svog prijatelja i saradnika Slobodana Nešovića Loke povodom tvrdnji i sumnje da je Loku navodno Stefan Đurić Rasta pretukao. Voditelj se u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” dotakao i ovog slučaja, a repera uopšte nije štedeo.

– Slobodan Nešović Loka se oglasio o napadu: “Rasta me je tukao zbog svog neznanja”. Nije znao da Loka nije znao da se brani… Sada sigurno razmišljate o ovome – rekao je Ivan Ivanović publici i nastavio:

 

[adsenseyu4]

– Pa moja jedina dilema da li o tome da pričam večeras ili u ponedeljak, ali nešto mi se čini da je ponedeljak više dan za to. U svakom slučaju jasno vam je šta mogu da mislim o svemu tome. Dečko je prosto debil, treba imati razumevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove. Kažem dečko, ne deda. Zna se ko je deda – rekao je Ivanović i dodao:

Printskrin: TV Pink

Foto: Printscreeen/Tv Pink

– Tako da to će me mučiti tokom vikenda, pa ću u ponedeljak reći šta imam o tome. Lokica je u svakom slučaju mnogo bolje. Glavu mu nisu dirali, ko da znaju da radi na televiziji – rekao je na kraju, kroz smeh, voditelj.

 

[adsenseyu1]

Šta je sve Ivan Ivanović rekao o slučaju “Rasta-Loka”, premotajte na 11:08 minutu snimka:

https://youtu.be/50ZLjNQ9tw0

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]