BEOGRAĐANKA HODALA PO JAJIMA: Šta mislite, koliko jaja je preživelo? (VIDEO)

stopala

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK/JELENA RADOVIC

“Hodaj kao po jajima!”

Ovo rečenicu najčešće čujemo kada je potrebno da budemo ekstremno tihi. Svaki naš korak može probuditi nekog od umornih ukućana, pa je poželjna ogromna koncentracija kako bi kontakt stopala sa podom bio potpuno bešuman.

Jedna Beograđanka odlučila je da napravi “eksperiment” i isproba poznatu frazu na delu. Jelena je doslovno hodala po jajima

Iako je prva logična pomisao da je nešto ovakvo nemoguće bez gomile bespotrebno bačenih belanaca i žumanaca, njoj je pošlo joj za rukom. Hodala po kartonskoj kutiji punoj živih jaja. Verovali ili ne, svako jaje je ostalo – netaknuto!

“U susret Uskrsu, danas napravismo jedan eksperiment. Isprobali smo značenje idioma “hodaš kao po jajima”. Jer moraš da hodaš polako, lagano, pažljivo… A šta ako su jaja manje osetljiva no što mislimo? A izgleda da jesu.
U ovom pakovanju su živa jaja. Na njima stojim ja. Stojim svom svojom težinom. A izređali smo se svi zarad eksperimenta.”

USKRŠNJA POGAČA: Ona mora da se nađe na vašoj trpezi za praznike (RECEPT)

“Tajna je u obliku jajeta (imaju sličan oblik trodimenzionalnog luka) koje je najjače na vrhu i na dnu. Ni jedno jaje nije puklo tokom ovog eksperimenta. Probajte. Zabavno je” – napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu, a njen eksperiment pogledajte u videu:

DREVNA NARODNA VEROVANJA U SRBA: Ovu jednu stvar NIKAKO ne smete da uradite sa čuvarkućom od prošle godine!

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)