BAKI OTELI TORBU SA CELOM PENZIJOM, a onda se pojavila HRABRA MAMA

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Naša sugrađanka H. M. (72) ostala je u šoku danas kada joj jedna devojčica ukrala torbu sa penzijom, ali pravo iznenađenje za nju je bila jedna mlada mama, koja se odvojila od dece, potrčala i uspela da sustigne lopova!

Baki je vraćena torba i penzija, ali mama heroj je otišla svojim poslom i H. M. (72) je odlučila da pozve “Blic” i javno se zahvali za ovaj plemenit čin.

[adsenseyu4]

– Išla sam danas u poštu po penziju. Kao i obično, novac sam stavila u torbu i krenula ka kući – priča ova baka.

Ali, umesto uobičajenog puta do kuće, baku je ispred ulaza sustigla devojčica, za koju veruje da nema ni 18 godina.

– Devojčica mi je prišla s leđa i uhvatila ručke torbe. Ja sam držala koliko sam mogla, ali ne mogu ja sa svoje 72 godine da se nosim sa decom – kaže ova baka, i dalje uznemirena.

Devojčica je počela da beži a baka da viče.

– U tom trenutku, nedaleko se zatekla jedna mlada mama sa dvoje dečice. Ona je istog momenta, kako je videla šta se desilo, ostavila decu i pojurila za lopovom – u dahu priča baka iznenađena da je neko ko je uopšte ne poznaje hteo da pomogne.

Žena koja je pojurila za devojčicom nije uspela da je stigne, ali je sama devojčica, verovatno u panici, u jednom trenutku torbu bacila.

[adsenseyu1]

– Meni je najžalije što od stanja šoka u kom sam se našla, nisam uspela da uzmem kontakt te mame. Makar da sam dečici njenoj uzela po čokoladu. Sve bih dala samo da se javi, da je sretnem i na bilo koji način joj se odužim – priča nam baka, još uvek ne znajući šta ju je snašlo.

(Dnevne.rs/Kutaknet.com /Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]