ASTROLOŠKI DOGAĐAJ: Kako će na naš život uticati totalno pomračenje Sunca u Lavu!

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JEDAN od najvećih astronomskih, ali i astroloških događaja ove godine je totalno pomračenje Sunca 21. avgusta, kada će se Mesec naći između Sunca i Zemlje i potpuno zakloniti Sunce.

Tačka pomračenja je na 28. stepenu Lava, vrlo blizu fiksne zvezde Regulus (moć, slava, visok položaj) i Marsa (sport, sukobi, agresija, povrede), ali u trigonu sa Uranom i Saturnom (simbolima prošlosti i budućnosti) i sekstilu sa Jupiterom (prosperitet, kontakti sa strancima) što može da odgovara umetnicima i sportistima, mada zbog konjunkcije s Marsom, sportisti, naročito vrhunski, mogu da budu podložniji povredama.

[adsenseyu5]

Sunce upravlja Lavom, znakom koji simbolizuje mlade, sport, zabavu, igre na sreću, šou biznis, pa bi roditelji trebalo da povedu više računa o deci, s kim se druže i komuniciraju preko interneta i društvenih mreža. Napet aspekt između Marsa i Sunca upozorava na opasnost od vatrenog oružja, a inkonjunkcija sa Neptunom (prevare, zablude, ljubavni zanos) i retrogradni hod Merkura, da ne brzate sa odlukama, jer ćete biti pod većim uticajem emocija, zato, bolje razmišljajte hladne glave.

3 MOĆNA ZNAKA: Do kraja avgusta ih čeka veći PRILIV NOVCA (ASTROLOGIJA)

Totalno pomračenja Sunca, 21. avgusta, osetiće svi znaci, najviše Ovnovi i Lavovi, a najmanje Vage i Vodolije. Ako vam je podznak, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter ili Saturn na 28. stepenu Lava, bar za mesec dana, odložite venčanje, veridbu, selidbu, podizanje kredita, kupoprodaju nekretnina i nove poslove.

zalazak

Foto: pixabay /dnevne.rs

OVAN (21. 3 – 20.4)

Sunce pomračeno od Meseca u petoj astrološkoj kući, upozorava da obratite više pažnje na decu, ako ste roditelj. Moguća romansa sa zauzetom osobom, susret sa nekim ko je prisutan u javnosti, zbog posla. Pazite se povreda.

BIK (21. 4 – 21.5)

Pomračenje Sunca u četvrtom polju utiče na odnose u domu i s partnerom. Povedite više računa o svojim izjavama i izbegavajte potpisivanje ugovora. Novac stiže do 25. avgusta, ako radite u turizmu ili građevinarstvu.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Pomračeno Sunce u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja donosi vam šansu da ostvarite neke svoje snove i planove, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Čuvajte ključeve, kreditne kartice i dokumenta.

RAK (21. 6 – 22.7)

U vreme pomračenja Sunca u vašem astrološkom polju novca trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i potpisivanje ugovora sa strancima. Obratite više pažnje na vredne predmete.

Šta DAN ROĐENJA, prema narodnom verovanju, govori o vašem životu: Ponedeljkom se rađaju srećnici, subotom čudaci (INFO)

LAV (23. 7 – 23.8)

U vreme totalnog pomračenja Sunca blizu Marsa u vašem znaku, u konjunkciji sa nekretnicom Regulus, vaše odluke mogu biti pod uticajem vaših emocija. Dobro razmislite ili odložite donošenje nekih važnih odluka.

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Pomračenje Sunca u vašem 12. astrološkom polju, upozorava da pazite šta potpisujete i izjavljujete. Bićete uspešni, ako ste umetnik, lekar, naučnik, arheolog, farmaceut. Ako ste roditelj, povedite više računa o deci.

BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SE SVI OKRETALI: Pogledajte kakvu obuću je prošetala ulicama naše prestonice! (FOTO)

VAGA (23. 9 – 22.10)

U vreme pomračenja Sunca u 11. astrološkoj kući kontakti sa strancima postaju intenzivniji, a 25. avgusta, novac pristiže preko poslova koji imaju veze sa radom u medijima, turizmu ili marketingu.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Pomračeno Sunce u polju karijere, upozorava na mogućnost problema sa nadređenima, ako zbog posla često putujete. Nemojte da donosite odluke u afektu, ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina.

[adsenseyu1]

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Mesec, simbol emocija, dominira u pojavi pomračenja Sunca u devetoj astrološkoj kući što može da odloži dogovor o saradnji ili odlazak na neki seminar. Nije vreme za potpisivanje ugovora sa strancima.

JARAC (22. 12 – 29.1)

U vreme pomračenja Sunca u osmom polju obratite više pažnje na finansije, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Odložite kupoprodaju nekretnina ili početak građevinskih radova.

DRAMA SRBA U KANADI: Zbog pečenja paprika i spremanja zimnice Aleksićima preti ZATVOR!

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Pomračeno Sunce, vladalac kuće ljubavi u kući partnerskih odnosa, čini vas nesmotrenim, naročito ako ste muškarac u zrelijim godinama. Obratite više pažnje na konkurenciju.

RIBE (120. 2 – 20.3) U vreme totalnog pomračenja Sunca, blizu fiksne zvezde Regulus, u polju posla, očekuju vas nove pposlovne onude. Moguć dogovor u četiri oka sa osobom na položaju, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

MASOVNA TUČA DVE PORODICE ZBOG PUTA: Onda se pojavio on na traktoru i nastao je HAOS (VIDEO)

SOLARNI SPEKTAKL

OVE godine će se totalno pomračenje Sunca najlepše videti iz SAD, jer linija pomračenja široka 112 km, prelazi preko država Oregon, Ajdaho, Vajoming, Nebraska, Kanzas, Misuri, Ilinois, Kentaki, Tenesi, Džordžija, Severna i Južna Karolina. Mesec će na dva do sedam minuta sasvim prekriti Sunce i moći će da se vide zvezde, Sunčeva korona i planete Venera, Jupiter, Mars i Merkur. Temperatura će se spustiti za pet do 10 stepeni, životinje će biti dezorijentisane, a ptice pohitati u gnezda misleći da je noć, dok će se cveće i biljke zatvoriti. U tom periodu će cene noćenja u gradovima na liniji pomračenja basnoslovno skočiti, jer se očekuje da će milion ljudi doputovati u Oregon da uživa u solarnom spektaklu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Novosti.rs/izvor:Astrolog: Marina Jungić Milošević)

[adsenseyu2]