ASTROLOGIJA NALAŽE: Počinje vladavina Device, ko ne uradi ovo – imaće probleme do Božića!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Najupečatljivije obeležje prve nedelje vladavine Device biće zagrljaj Sunca i Merkura

Devica je znak zemljanog elementa i promenjivog kvaliteta, kojim vlada Merkur. Vladavina ovog znaka traje dok je Sunce između 150 i 180 stepeni ekliptike, odnosno do jesenje ravnodnevice.

Nakon što Lav preda palicu Devici, pažnja se prebacuje na tačnost, red i detalje. Htećete da rešite praktična pitanja koja se tiču prihoda i rashoda, domaćinstva, profesije i školovanja.

[adsenseyu5]

Iduće četiri nedelje su povoljne za sređivanje dokumentacije, preslaganje nameštaja i odeće, raščišćavanje suvišnih stvari iz doma i pratećih prostorija i razvrstavanje i pravljenje zaliha.

https://www.dnevne.rs/magazin/kompletan-mesecni-horoskop-za-septembar-2017-jednu-pogresnu-odluku-skupo-cete-platiti-astrologija

Obavljanje tih poslova neće biti zabavno, ali će vam olakšati život u završnici godine. Ako propustite da to učinite tokom vladavine Device, imaćete komplikacija do Božića.

Merkur je ovih dana retrogradan u prvoj dekadi Device, pa će se za vikend mimoići sa Suncem.

HOROSKOP ZA SUTRA (25. avgust 2017): Avantura pred Strelcem, uspešan dan za Blizance, Ribama se razrešava situacija (ASTROLOGIJA)

Pod uticajem njihovog kontakta, od petka do nedelje naglasak će biti na ophođenju, prikupljanju i razmeni podataka i iznad svega na misaonim procesima.

Mozak će vam se užariti od razmišljanja, što podrazumeva planiranje, sanjarenje, prisećanje i vođenje unutrašnjih dijaloga s ljudima uz vašeg života.

Učinili biste sebi uslugu ako se pozabavite fizičkim radom ili vežbanjem jer bi vam te aktivnosti pomogle da odmorite prezaposleni um.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor:  tportal.hr)

[adsenseyu2]