ASTRO SAVETNIK: Dnevni horoskop za nedelju, 1. februar

znak
Saznajte koliko su vam danas zvezde naklonjene.

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku ili bez dodatnih komplikacija. Pokažite više tolerancije.
Ljubav: Ukoliko vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine.
Zdravlje: Prijaće vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: U susretu sa saradnicima delujete sumnjičavo i zadržavate određenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju vas otežavajuće okolnosti i dodatne obaveze. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.
Ljubav: Stvari koje okupiraju vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje.
Zdravlje: Suviše se opterećujete nekim napornim obavezama.

[adsenseyu4]

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese.
Ljubav: Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Važno je da se pridržavate već proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenađenja.
Ljubav: Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća Vam se osmehuje, ako pravilno složite sve kockice u mozaik.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Poslovne primedbe koje vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Ukoliko je reč o različitim stavovima, čak ni dodatna objašnjenja vas neće opravdati pred nekim saradnicima. Osmislite alternativno rešenje.
Ljubav: Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo.
Zdravlje: Nemojte dozvoliti da vas neko dodatno opterećuje.

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Stalo vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da vaši saradnici imaju neko drugačije ili suprotno mišljenje.
Ljubav: Izbegavate osetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama. Jer dobijaćete mnogo više, tek onda kada budete i više davali.
Zdravlje: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

[adsenseyu4]

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima.
Ljubav: Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline.
Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Ukoliko se vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete. Zatražite nečiju podršku.
Ljubav: Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na bolju zaštitu.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju potencijalni rizik za poslovnu saradnju i vaš status.
Ljubav: Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite.
Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: Novi događaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije sa kojima raspolažete, moguće su pogrešne procene.
Ljubav: Partner pokušava da vas oraspoloži svojim idejama, ali vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumevanje uzrokuje dodatne probleme.
Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom i vedrom raspoloženju.

Ljubav: Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema.
Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Delujete neodlučno, jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodređeni utisak. Teško vam je da pronađete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uviđate da postoje različiti kriterijumi.
Ljubav: Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke tajne planove. Možda sve samo umišljate.
Zdravlje: Prijaće vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.