
Foto: Dnevne.rs/Pixabay
Danas svi strahuju od glutena, od debljine, dijabetesa i ostalih pošasti ovog veka.
Ostavite sve strahove iza sebe i napravite hleb koji ne goji, a tako je ukusan.
Brašno vam neće biti potrebno.
Potrebno vam je: 4 jaja, 100 ml vode, 90 grama oraha, 90 grama semena lana, 90 grama semenki suncokreta, 90 grama semena susama, 90 grama semena bundeve, malo soli i pola kašičice sode bikarbone.
DOKTOR NESTOROVIĆ: Odjednom je PUKLA BRANA, ljudi se ponašaju kao da se nikad ništa nije dogodilo
Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.
Pecite 50 minuta na 180 stepeni. Uživajte!
(Dnevne.rs, stil.Kurir.rs)