ANĐEO NA ZEMLJI: Proglašena je za najlepšu devojčicu sveta pre dve godine, a sada izgleda nestvarno (FOTO)

Rusija

Foto: Printscreen/instagram

Kada je pre dve godine proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, Anastasija Knjazeva ukrala je srca svima. Tada je sa trona zbacila, takođe, Ruskinju, Kristinu Pramenovu, a njena karijera, iako je imala samo pet godina, krenula je munjevito napred. I danas nosi najlaskaviju titulu, ali je porasla i dobila crte lica koje nagoveštavaju da će izrasti u ozbiljnu lepoticu.

Devojčica prodorno plavih očiju sada ima milion i 400.000 pratilaca, a zaštitno je lice mnogih kompanija.

 Svi koji su sa njom radili tvrde da je vrlo prirodna pred kamerama i da pozira kao da ima 25, a ne pet godina. Zbog svoje prirodne lepote, na fotografijama doslovno izgleda kao lutkica.

Njena majka se trudi da svakodnevno izbacuje nove fotografije na Anastasijin Instagram profil, a svaka slika ima na stotine pozitivnih komentara.

ZAČELA UZ POMOĆ LOZE SA HILANDARA! Ovako su Sloboda Mićalović i njen suprug postali RODITELJI! (FOTO)

Pored uspešne karijere modela, Anastasija je i muzički talentovana, pa ova lepotica ne može bez klavira i mikrofona. Već sada je mnogi nazivaju čudom od deteta.

I sa pet godina je izgledala mnogo starije od svojih vršnjaka, a sada sa 7 izgleda kao ozbiljna mlada dama.

U poslednje vreme, njena majka često postavlja i fotografije na kojima je Anastasija sa bratom, ali i prirodne slike devojčice u kojima ne pozira, kako bi dokazala da njena kćerka zaista poseduje neverovatnu prirodnu lepotu

Pred njom je zasigurno lepa karijera, a već sad je, zahvaljujući svim poslovima koje je odradila, zaradila sebi dovoljno novca za više nego pristojno odrastanje.

DETE VRIŠTI, VODA SE IZLIVA: Sveštenik zastrašujućim pokretima krsti devojčicu (VIDEO)

Pogledajte još Anastasijinih fotografija:

https://www.instagram.com/p/Bpq0kvqnFAS/?utm_source=ig_embed

Lepa kao san, zar ne?

(Dnevne.rs/Izvor: J.S., Telegraf.rs)