3 horoskopska znaka čeka NAJBOLJA JESEN u životu

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ako pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka, pred vama su meseci u kojima ćete zablistati u svom punom sjaju.

Bilo da ste ljubitelj jeseni i svega što ona nosi sa sobom ili vam kišni i tmurni dani izazivaju nervozu, ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ova jesen će vam doneti mnoge lepe novitete na svim životnim poljima.

U nastavku otkrijte šta vas sve to očekuje u narednim mesecima:

NEVEROVATNA PRIČA VLADA DIVCA: Što da plaćam vožnju u Srbiji skupo, kad za te pare mogu do Los Anđelesa da polažem za 10 dolara!

1. Blizanci: veridba, brak, deca?!

Ove jeseni Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim rečima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umesto da veći deo vremena provode u poslovnim obavezama i predvidljivoj svakodnevici, Blizanci će težiti tome da svoje vreme ulože u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovog znaka se smeška velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. To znači da mogu očekivati početak novog zajedničkog života, veridbu, brak ili dcu. Ovu jesen će Blizanci pamtiti i po finansijskim dobitima.

2. Lav: uspesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti neverovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati puno energije i osećaće se bolje nego ikada pre. To znači da je pravo vreme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobede. Bilo da je reč o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku će očekivati velike uspehe i pomake.

“Ispada da se Bajaga slaže sa tezom hrvatskih branitelja”

3. Jarac: puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cele  2018. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom jeseni. Planetarne energije su u potpunosti koncetrisane na postizanje ciljeva ovog znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ove jeseni imaće bogati društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadate ovom znaku, jesen će vam biti sve, samo ne dosadna!

(Dnevne.rs/Izvor:Balkanspress.com)