POTRESNA ISPOVEST KIJE KOCKAR: Imam neizlečivu bolest!

zadruga

Foto: instagram/Kija Kockar Rules

Kristina Kija Kockar prošle nedelje je saznala da boluje od sistemske neizlecive bolesti, ekskluzivno saznaje Kurir Rijaliti.

Problemi s varenjem za pobednicu prve sezone „Zadruge“ nisu predstavljali preterano opterećenje, a s druge strane, nije ni stigla da se obrati lekaru zbog mnogobrojnih obaveza koje ima u poslednja dva meseca.

Ipak, tegobe su postajale sve cešce i ozbiljnije, pa je Kija morala da poseti jednu privatnu kliniku na kojoj su ustanovili da situacija nije nimalo bezazlena. Prema našim saznanjima, Kockarevoj su doktori pronašli da boluje od autoimune bolesti koja izaziva netoleranciju na odredene namirnice, što dalje prouzrokuje razne probleme i nevolje. Naše informacije potvrdila je novopecena pevačica, rekavši da se u prvi mah veoma uplašila za svoje zdravlje.

NEDELJNI HOROSKOP od 9. do 16. septembra 2018: Blizanci u problemu sa finansijama, Lav ulazi u vezu sa nekim ko je zauzet (ASTROLOGIJA)

– Nažalost, tačno je to što ste čuli. Pojma nisam imala da taj moj problem s varenjem može biti toliko ozbiljan. Kada sam otišla kod lekara, očekivala sam da mi prepiše neke lekove koji će mi brzo otkloniti muke, ali nije bilo tako. Uradili su mi sve potrebne testove i vrlo brzo mi je saopšteno da je u pitanju autoimuna bolest koja napada organe za varenje i da mi je povišen broj antitela u organizmu. Od toga, kako mi je lekar rekao, pati mnogo ljudi širom sveta i broj obolelih je iz godine u godinu u porastu. Ne postoji nikakva konkretna terapija kojom bi oboljenje moglo da se otkloni, već jednostavno moram da izbegavam odredene namirnice koje mi štete. Borac sam i ovo ne doživljam toliko strašno, nece mi biti teško da iz ishrane izbacim ono što mi stvara probleme. Strahujem, ali se ne predajem – rekla je Kija za Rijaliti.

Pevačica nam je rekla da su je tegobe mučile još od izlaska iz rijalitija, ali da je ona smatrala da ništa nije alarmantno.

HOROSKOP NOVCA za septembar 2018: Vreme je za razrešavanje dugova!

– Nisu to bili nikakvi bolovi, jednostavno, primetila sam da mi organizam ponekad ne reaguje dobro kada jedem. Još mi nisu rekli koje tačno namirnice treba da izbegavam, mada mi je lekar napomenuo da spisak neće biti veliki, na moju sreću. Ubeđena sam da je čak i ta sistemska bolest posledica velikog stresa koji sam preživela dok sam bila u rijalitiju, ali nema veze… Idemo dalje, sad mi je najvažnija promocija nove pesme koja se zove „Potpis“ – zaključila je Kija.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)