MILJANA HTELA DA SE UBIJE: Učenica rijaliti šoua „Zadruga“ pokušala da skoči sa zgrade, a razlog je JEZIV!

rijaliti

Foto: printscreen

Miljana Kulić je nekoliko godina bila redovan pacijent najveće psihijatrijske bolnice u Srbiji „Gornja Toponica“ kod Niša.

Učenica rijaliti šoua „Zadruga“ se u ovoj ustanovi lečila od poremećaja ličnosti, dok je u srednjoj školi u rodnom gradu tokom školovanja pokušala da izvrši samoubistvo, saznaje Kurir Rijaliti. Ona je htela da skoči s prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine.

Problematičan đak

– Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila – priča Miljanin drug iz škole čije ime i prezime je poznato našoj redakciji.

On detaljno opisuje i kako je došlo do toga da pokuša sebi da naudi.

ŽENSKI OBRAČUN U NOVOM SADU! OGORČENA SVEKRVA ODGOVARA SNAJI: Uvukla si se na kvarno u našu porodicu, idi kući pa se tamo prenemaži!

– Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče da će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli – tvrdi mladić.

Drugi pokušaj samoubistva

I Kulićeva je pričala kako je bila problematična tokom školskih dana.

– Svašta sam radila u školi. Ali sve je to zbog teških lekova koje pijem. Lečila sam se u „Gornjoj Toponici“ i uopšte se toga ne stidim. Odlazila sam povremeno. Tamo idu i normalni ljudi. Sa mnom je bila jedna žena koja se razvela, drugu je ostavio dečko… To su samo neke faze u životu kada ti je potrebna stručna pomoć. Verovali ili ne, meni je tamo bilo super. Baš sam se vezala za te žene. Kada je tata došao po mene posle tri dana, ja sam plakala. Želela sam još tamo da sedim – ispričala je Miljana.

JEZIVA SUDBINA ZLATE (38) IZ KRUŠEVCA: Pronašla sam svoj DONJI VEŠ išaran ČUDNIM ZNACIMA, a onda sam saznala šta mi svekrva radi…

Podsetimo, Kulićeva je prošle godine pokušala da izvrši samoubistvo u „Zadruzi“. Ona se u jednom trenutku osamila u hotelskoj sobi, u kojoj je živela kao gazda imanja, i pokušala da popije sredstvo za čišćenje sanitarija. Sipala ga je u šolju i na taj način želela da presudi sebi. Čim je produkcija videla da je reč o ozbiljnoj nameri tada trudne Nišlijke, poslala je obezbeđenje. Samo sekunde su delile Kulićevu od tragičnog ishoda, ali su je, srećom, u tome sprečili pripadnici obezbeđenja.

(Dnevne.rs/Izvor: Ljiljana Stanišić, Kurir.rs)