IZ ZATVORA SE UKLJUČIO U “ZADRUGU 2”: Kristijan Golubović imao BRUTALNU PORUKU za Staniju i Vladimira

slikar

Printskrin: YouTube/Kristijan Golubovic

Kristijan Golubović se iz zatvora telefonskim pozivom uključio u “Zadrugu 2” i šokirao gledaoce. Imao je brutalnu poruku za Staniju Dobrojević i Vladimira Tomovića pa im poručio:

Kristijan se prvo osvrnuo na period kad su Stanija i on zajedno boravili na “Farmi”:

– Imam potrebu kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišite mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijalti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali hajmo o istini od početka. Ja sam bio na “Farmi 6” za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bekstvu, tri dana pre hiljadu postotne pobede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijaltiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac – rekao je Golubović.

NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: U haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi!

Stanija, kao i mnoge na “Farmi 6”, nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu.

Ona je imala s*ks na toj “Farmi 6”, a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega – rekao je Kristijan.

On se zatim osvrnuo i na Vladimira Tomovića pa mu bez suzdržavanja u telefonskom uključenju poručio:

ČUDO U GLAVNOM GRADU GRČKE: Pčelar POSTAVIO IKONE U KOŠNICE, a kada ih je otvorio ostao je zapanjen! (FOTO)

– Vladimir sa 36 godina ni kučeta ni mačeta nema, a ja sinčugu od 13 godina, milione, kamione, avione. Proputovao sam planetu, pričam tečno 4 strana jezika, potrošio sam para koliko u tvoje dvorište ne može stati. Na ovoliko robije sam pročitao 5 000 knjiga. Treniram sve sportove bez grama bilo kakve hemije, sve ovo u tih tvojih 36 godina kuko kukavni. Mučeniče sinji došao si da nam drviš o principima života. Jadno, neukusno. Hvališ se Stanijom koja bi te žedna preko vode prevela, ali znate vi što ste u toj priči skupa. I neizmernu ljubav prema Standži prodade za tu tvoju hemiju koju piješ. Što jadan ne bio glumiš mangupa ženama agresijom? Govore za tebe da voliš onaj drugi, isti pol – rekao je Kristijan i nastavio:

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović

Foto: printscreen

– Drži se dobro, mani se mene i mog profila jer ako ti dođem tamo radićeš samo kao taksi vozač. Daj ti Standži ono što njoj treba, nju pali vatra, alfa mužjak a ne patetika i moral latentnog biseksualca – poručio je on pa dodao da će ukoliko uskoro izađe iz zatvora i sam mogao da uđe u “Zadrugu 2”.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)