ĐE ĆEŠ TAKO SA ĐETIĆEM?! RASKINULI VLADIMIR I STANIJA: To ćeš sa KLOŠARIMA s kojima si naučila, sa mnom NE dok si živa

Zadruga

Foto: printscreen

Tokom ranih jutarnjih časova između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića pojavile su se prve trzavice koje su dovele u pitanje njihovu vezu. Naime, Tomović je zamerio svojoj devojci što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala.

Nikako mu nije prijalo što nije dobio pažnju svoje bolje polovine, pa je nastao pravi haos.

“Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru… “, vikao je Tomović.

“Neću da te pustim dok se ne iskuliraš. Ne možeš kada sedimo sa prijateljima. Zašto demonstrativno ustaješ kada sedimo sa dragim ljudima?”, ljutito je rekla Stanija.

Ne pravdajte se ni za živu glavu: Ovih 10 stvari nikome ne dugujete!

“Tri puta te zovem kao g.vno i ti me tri puta kao poslednje go.vno gledaš. To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu”, odbrusio joj je Vlada.

“Je l’ ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe”, pravdala se Stanija.

“Što se ne pomiriš sa Bojanom? Ti se pomiri sa njim i ja nikad neću pričati sa tobom. Ti ako misliš da možeš ovu igru da igraš sa mnom, prevarila si se. Klipovi postoje. Ja ću da apelujem, ti, Bojan, Olja, prethodnih sedam dana, kontakt tvoj sa njim, i moj sa Lunom. Neka daju sve moje kontakte sa njom, ako hoćeš haos…”, povikao je Crnogorac.

PONOS IZNAD SVEGA: Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte izvinjenje

“Do kraja našeg života nećeš do kraja. Dok si živa nećeš to mi”, rekao je Vladimir.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)