ANABELA SE RAZVODI, A NJENA ĆERKA JOŠ NIŠTA NE ZNA: Plašim se da Luna ne doživi nervni SLOM, kada bi saznala u čijim je rukama njena nagrada! (FOTO)

luna

Foto: Foto: Printscreen/Youtube

Anabela Atijas je podnela tužbu za razvod braka od supruga Andreja Atijasa, posle navodne tuče, a sada se i prvi put oglasila nakon toga.

Pevačica se najviše brine zbog svoje ćerke Lune Đogani, koja ne zna ništa o tome, budući da boravi u rijalitiju “Zadruga 2”.

“Luna i ja smo mnogo vezane, ne znam kako će reagovati kada čuje šta se desilo”, istakla je Anabela, da bi potom dodala:

“Ona je veoma emotivna i ja jedina mogu da je smirim. Plašim se da se ne potrese ako joj napričaju tamo neke laži, neću da mi dete ni zbog čega doživi nervni slom”, izjavila je pevačica.

Kako je Luna u prethodnoj sezoni rijalitija završila u finalu, ali je izgubila od Kije Kockar, njoj je pripao automobil.

Kako saznajemo, taj auto, dok je ona u rijalitiju, vozi njen očuh Andrej Atijas koji je u međuvremenu nasrnuo na njenu majku.”Luna je Andreju neformalno poklonila auto čim je izašla, a on je nastavio da ga vozi kada se ona vratila u rijaliti. Iako on i Anabela nisu u dobrim odnosima otkad ga je prijavila za maltretiranje policiji, automobil je i dalje kod njega.

Anabela se plaši da bi mogao da ga proda ili ošteti, jer ima naviku da vozi pijan. Prijatelji je ubeđuju da ne može da ga proda, jer je Luna vlasnik, pa to pravno ne bi mogao da uradi, ali da treba da mu traži da joj vrati auto.

Luna

FOTO: KURIR

Što je najgore, on je uporno zove i ona je na ivici da mu sve oprosti”, kaže naš izvor blizak Đoganijevima, a na pitanje o informacijama koje smo dobili da Stanija ima keca u rukavu, odgovara:

“Ne znam za to. Luna ima dosta drugova oko sebe, neki su oženjeni, neki ne. Da li je sa nekim bila u vezi nisam obavešten. O tome mi Anabela nikada nije pričala.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs, Blic)