ZORANOVE KOMŠIJE U STRAHU: “Iza Marjanovića stoje MOĆNI LJUDI”

zatvor

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović više od dve godine nije rešeno, i zbog mnogo propusta u istrazi, ispitanih svedoka i 10 meseci pritvora muža nesrećne pevačice Zorana Marjanovića, svakodnevno kopka javnost, ali i s razlogom nosi epitet “najmisterioznijeg ubistva” u Srbiji. 

Posle 10 meseci pritvora, muž monstruozno ubijene Jelene Marjanović Zoran Marjanović, u nedostatku dokaza, pušten je na slobodu. Ova informacija odjeknula je u javnosti pre više od 10 dana, kada se rešetaka, da li za privremeno ili za stalno vreme će pokazati, Marjanović oslobodio.

Ovim povodom posetili smo nasip u borčanoskom naselju Crvenka, ali i komšiluk Marjanovića, kako bismo ispitali kako su meštani Borče reagovali na vest da je Zoran Marjanović za sada slobodan čovek.

ŽENIN LJUBAVNIK PARKIRAO PRED KUĆOM, A MUŽ GA IZREŠETAO KALAŠNJIKOVIM: Poslednji detalji ubistva u Han Pijesku zbog LJUBOMORE koje je potreslo Srpsku! (FOTO)

U naselju Crvenka meštani smatraju da se pojavio strah kod svedoka koji su ispitani u vezi ubistva Jelene Marjanović, koji su se tog kobnog dana našli u blizini mesta zločina, ili su na neki način povezani sa ovim monstruoznim zločinom.

– Ovde se ništa ne dešava, ovaj slučaj se nije pominjao dugo, dok Zoran nije izašao na slobodu. Tada se javio strah kod svedoka koji su na neki način bili svedoci u policiji, i koji su izneli neke svoje tvrdnje, da su tog dana videli Zorana sa Jelenom, da je bio na nasipu u to vreme. Ima njih nekoliko koji žive ovde u blizini, i znam da im nije svejedno što je on sada na slobodi – rekla nam je meštanka Crvenke, koja živi u blizini nasipa, gde je pronađeno Jelenino beživotno telo.

Komšije Marjanovića smatraju da Zoran ima “jaka leđa”, i da je zbog toga na slobodi.

– Svi mi znamo šta stoji iza ovoga. Nije nikome svejedno da tu porodicu ovde gleda posle svega, ali oni imaju neke moćne ljude iza sebe, da nemaju on sada ne bi bio izvan rešetaka – rekla je komšinica za “Espreso”.

Druga deli ovo mišljenje, ali smatra da je istraga loše urađeno, i to takođe jer Marjanovići poznaju dosta “moćnih ljudi”.

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

 Da nije tako, do sada, posle više od dve godine bi sve bilo otkriveno. I ko je ubio, i ko je učestvovao, i šta se zapravo tačno desilo tog kobnog dana. Ovako, svima nama je jasno da ta porodica ima poznanstva i prijateljstva, i da zbog toga sve ovako izgleda. On je na slobodi, a ne bi trebalo da bude – smatra komšinica ove porodice.

PREMINUO DEDA KOJI JE U NIŠKOM SUDU NAPAO DEVJČICU I POPIO „AĆE“

Bilo kako bilo, činjenica je da je od ubistva nesrećne pevačice prošlo više od dve godine, a da istraga za sada ništa nije utvrdila, kao i da onaj ko je počinio ovaj strašan zločin nije iza rešetaka.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)