ZADAVIO JE GOLIM RUKAMA: Sin mislio da mu je majka umrla prirodnom smrću, ali je ćerka otkrila TEŽAK ZLOČIN (INFO)

ubica

FOTO: Fejsbuk / PRIVATNA ARHIVA

Kragujevčanin Milan Mladićević (30) uhapšen je zbog sumnje da je 24. marta, posle svađe, zadavio 56-godišnju Vesnu Grujičić, nakon čega je iz njenog stana ukrao zlato i mobilne telefone.

Mladićević i žrtva Vesna Grujičić su već izvesno vreme bili u emotivnoj vezi uprkos velikoj razlici u godinama.

Prošle subotedošao je u njen stan i posvađali su se.

– U jeku svađe počeo je da davi ženu, i to rukama. Kada je klonula, ostavio ju je u stanu i pobegao, ne zaključavši vrata.

Ipak, bio je toliko svestan da iz stana uzme mobilne telefone, zlatan nakit, televizor – kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Međutim, Mladićevića je mučilo to što nije bio siguran da li je njegova ljubavnica mrtva. Strahovao je da je možda preživela i prijavila ga policiji.

HOROSKOP ZA LJUBAV I POSAO: Evo šta vas čeka na polju emocija i finansija od 02. do 08. aprila 2018. godine (ASTRO)

– Sutradan se vratio u stan partnerke da bi se uverio da je mrtva. Stan je bio otključan i sve je zatekao u istom stanju kao kada je otišao prethodnog dana.

Kada se uverio da je žena mrtva, odlučio je da skloni sve materijalne tragove koji su mogli ukazati na njegovo prisustvo u stanu, a samim tim i na mogućnost da je kriv za njenu smrt – napominje naš izvor.

Da bi uklonio sve tragove, sredstvima za higijenu ribao je stolove, usisavao i brisao podove.

ČUDO NA GROBU SRPSKOG POGLAVARA: Patrijarh Pavle mi izlečio sina od raka!

Kada je završio sa sređivanjem stana da bi uklonio svoje materijalne tragove, Mladićević je otišao, ali ovaj put nije ostavio otključana vrata stana, već ih je zaključao, a ključ poneo sa sobom.

Kako se Vesna Grujičić nije javljala svojoj odrasloj deci, sinu i ćerki iz prethodnog braka, oni su se zabrinuli šta je sa njom.

I kolege su se takođe zabrinule jer Vesni nije bilo svojstveno da ne dođe na posao a da im ne javi razlog svog odsustva.

Sin koji živi u Kragujevcu u utorak, 27. marta, došao je do majčinog stana i naišao na zaključana vrata.

Pozvao je komšije, pa su obili vrata i zatekli mrtvu Vesnu.

Vesnin sin je pomislio da je žena umrla prirodnom smrću, pa nije tražio da se uradio obdukcija i zakazao je sahranu.

– U međuvremenu iz Crne Gore došla je ćerka žrtve. Mlada žena je, za razliku od brata, primetila da u majčinom stanu nedostaje nekoliko stvari, kao što su televizijski aparat, mobilni telefoni.

Takođe je uočila da na mestu na kome je majka držala nakit nema zlata – napominje izvor “Blica” upoznat sa istragom i dodaje da je odmah o svemu obavestila brata i zajedno su sve prijavili policiji.

Umesto planirane sahrane, telo Vesne Grujičić je poslato na obdukciju i utvrđeno je da žena nije umrla prirodnom smrću, već da je zadavljena.

– Posle te potvrde, detaljno je pregledan njen stan. Iako je ubica mislio da je raznoraznim tečnostima uklonio svoje tragove, otiske prstiju i DNK, ispostavilo se da stan nije potpuno očišćen.

Naime, nađeni su njegovi materijalni tragovi na osnovu kojih je identifikovan i uhapšen – dodaje sagovornik “Blica”.

Kada je uhapšen, policija je u stanu osumnjičenog Milana Mladićevića našla televizor, mobilne telefone i zlatni nakit, sve što je ukrao od nesrećne žene koju je zadavio.

Dopisivao se sa ženama nakon ubistva

Osumnjičeni je zaposlen u jednom javnom preduzeću. Sudeći po profilu na jednoj od društvenih mreža, pratilac je mnogih dama iz estradnog sveta.

Inače, poslednja slika koju je objavio na profilu na društvenoj mreži postavljena je 24. marta, verovatno nekoliko sati pre nego što je zadavio emotivnu partnerku.

(Dnevne.rs /Izvor:  Ana Ž. Adžić, Blic)