UŽAS NA KOSOVU: Albanci napali srpsku decu, u opštem metežu povređena ŠESTOMESEČNA BEBA

Kosovo

Foto: Telegraf

U Starom Grackom, na Kosovu, sinoć je oko 20 sati, grupu srpske dece mlađeg uzrasta na seoskom igralištu napala grupa Albanaca, javlja prištinska RTK2, pozivajući se na svedočenja meštana.

Kako se navodi, meštani su pokušali da odbrane decu i u opštem metežu koji je nastao povređeni su žena i šestomesečna beba srpske nacionalnosti.

Slučaj je prijavljen kosovskoj policiji koja je obavila uviđaj a, kako RTK2 navodi, privedena je osoba srpske nacionalnosti. Služba Hitne medicinske pomoći je odmah reagovala i povređenoj deci i ženi ukazana je prva pomoć.

NEZAPAMĆENA SCENA NASILJA: Mladić u Staroj Pazovi pesnicom udara starca i ostavlja ga da nepomično leži na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dežurni lekar u Hitnoj pomoći Marjan Madić izjavio je za RTK2 da je večeras troje povređenih iz Starog Gracka dovezeno svojim vozilom u službu Hitne medicinske pomoći u Lapljem Selu.

Prethodno je došlo do konflikta među mladićima u Starom Grackom. Kako se navodi, intervenisala je Kosovska policija koja je koristila biber sprej, od kog je opekotine u predelu očiju i vrata zadobio četrnaestogodišnji dečak, kao i majka (53) i beba stara godinu dana, koja je prošla sa blagim opekotinama očiju.

OTKRIĆE FORENZIČARA IZ AMERIKE: Nad Jelenom Marjanović se iživljavalo više osoba, među njima je bila i jedna žena?!

Doktor Madić je kazao da im je pružena adekvatna pomoć.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)