UPUCAO GA NA TERASI: Evo ko je muškarac koji je hladnokrvno ubio kuma pevačice Goce Tržan (FOTO)

mitar

Foto: privatna arhiva

Mitar Vuković (66) ubio je juče u selu Đurđevo, u dvorištu svoje kuće, dvadesetosmogodišnjeg Maria Trtića, inače venčanog kuma pevačice Goce Tržan.

Nakon što je ubio mladića, Vuković je izvršio samoubistvo.

Kako smo već pisali, Vuković je Maria ubio nakon što mu je on doneo deo novca za otplatu duga koji je kod njega imala njegova porodica.

Šta se kasnije dogodilo za sada nije poznato, ali oko 13 sati popodne Vuković je iz pištolja ubio mladića, koji se oženio pre nekoliko meseci, a potom izvršio samoubistvo. Sve to odigralo se na terasi porodične kuće Mitra Vukovića.

Kako saznajemo, Vuković je nekada poslovao sa naftom i tako se obogatio. Poslednjih godina, prema nezvaničnim informacijama, bavio se zelenašenjem.

Međutim, komšije o njemu ne kažu nijednu lošu stvar. Kažu javljao se, svakog dana dolazio u kuću koju je poslednjih godina renovirao i od nje praktično napravio vilu. Inače je živeo uglavnom u Novom Sadu gde je imao stan.

trtic

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Nije se ženio i nema dece.

Da se dogodio zločin policija je otkrila nakon što je Marova sestra prijavila njegov nestanak jer je, kako je ispričala, oko 11 sati mopedom otišao od kuće i nije se vraćao, niti javljao na telefon.

Policija je odlučila da se provoza po selu, a potom je uočen njegov moped ispred Vukovićeve kuće.

Kada su policajci ušli u dvorište ugledali su jeziv prizor: krv i dva beživotna tela na terasi.Ubijeni Mario bio je venčani kum pevačice Goce Tržan i Raše Novakovića.

Pevačica i njen muž, takođe su kumovali na Mariovom venčanju koje se dogodilo početkom ove godine. Kako je napisala na društvenim mrežama, bili su toliko bliski da ga je smatrala porodicom.

trzan-rasa

Foto: Instagram

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)