UKLETA ZGRADA: Nadica (41) je nameštala zavesu na terasi kada je pala sa visine od 10 metara (INFO)

nesreca

Zgrada u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu u kojoj je živela Nadica Ilić Printskrin: Google Maps

Tragedija se dogodila oko podneva

U zgradi u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu, tragično je nastradala Nadica Ilić (41) dok je kačila zavese na terasi.

 Nesrećna žena je pala sa oko deset metara visine i na mestu ostala mrtva. Tragedija se dogodila oko podneva kad su Nadica i njena majka Štefica Ilić spremale stan, a žena je najverovatnije pala usled nepažnje.

– Ne znam šta se ovo desilo… Kako ode moje zlato, moja vrednica. Nije tačno da se ubila, nije imala nikakvog razloga za to. Bila je srećna.

Rodila sam je u šestom mesecu s kilogram i nešto i od tada se borila za nju. Stasala je u lepu devojku i jaku ženu, i sad da je izgubim na ovaj način – plačući priča očajna Štefica.

RAZGOVOR MRTVOG ČOVEKA SA BOGOM: Shvatićete SUŠTINU ŽIVOTA nakon ove priče

Nadica danas nije radila, pa su se ona i majka su se još ranije dogovorile da pospreme stan pošto ne ide na posao.

– Podelile smo posao i rekle da ćemo pola stana danas očistiti, a drugu polovinu sutra po podne, kad ona dođe s posla. Ona je, doduše, više čistila i prala veš i zavese, a ja sam se oko ručka zanela.

Na terasu leti stavljamo malo deblje zavese kako nam sunce ne bi smetalo. Ona je tu zavesu oprala i onda se popela na stolicu da zakači tu prokletu zavesu.

Ništa nisam čula – priča unesrećena majka. Posle nekog vremena nesrećna majka otišla je na terasu.

– Spremala sam salatu i pošla sam do terase da je pitam kakvu želi. Ali nje nije bilo…. Joj meni! Pogledala sam dole i videla Hitnu pomoć i policiju. Istrčala sam odmah dole.

A na betonu moje zlato… Nepomična mrtva leži. Klekla sam i ljubila sam je sve dok me policajac nije odvojio od nje – kroz jauke govori očajna žena, pišu beogradski mediji.

U stan je odmah došla i Nadičina starija sestra sa suprugom.- Ne, moja sestra nije namerno skočila, garantujem! Nije imala nikakvog razloga. Gledala sam i njen mobilni da slučajno nema nešto. Ali nema…

Ovih dana je držala neku dijetu, moguće je da joj se zavrtelo u glavi kad se popela da okači zavesu i da je zanelo i da je pala. To je bila sestra za primer.

Kad nam je otac pre više od 20 godina nastradao u saobraćajnoj nesreći, ona je rešila da ostane s majkom i da brine o njoj – rekla je neutešna sestra, ne prestajući da grli sestrinu sliku.

UKLETA ZGRADA

U zgradi u kojoj se desila tragedija pre pet i po godina dogodio se stravičan zločin. Naime, u stanu na 14. spratu Darijan Musić 12. novembra 2012. krvnički je pretukao nasmrt svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko (25).

ubica

Foto: fejsbuk

Zbog stravičnog zločina Musić je osuđen na 35 godina zatvora.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs / Izvor: Kurir)