“U POTPUNOM SAM ŠOKU”: Obdukcija je dokazala samoubistvo, ali Bojanina majka ima bar dva dobra razloga zbog kojih ne veruje da se njena ćerka ubila! (FOTO)

vojnik

Foto: Facebook/Bojana Milanovic

Tog dana je bila vesela, kao i svaki drugi dan – priča njen verenik Joviša Marinković

U potpunom sam šoku, ovo je grom iz vedra neba. Tog dana je bila vesela, kao i svaki drugi dan.Ručali smo i otišao sam na posao.Sutra ujutru sam je našao mrtvu.

Kad bih samo znao što je to uradila… To pitanje će me progoniti ceo život – kaže Joviša Marinković, čija se verenica Bojana Milanović (24) ubila. Njena majka ne veruje da je Bojana to sama uradila.

Bojana koja je kao ugovorac radila u Vojsci Srbije, ubila se u nedelju uveče u selu Dublje kod Bogatića.

Bila je u četvrtom mesecu trudnoće, a u subotu je trebalo da se venča s Marinkovićem.

par

Foto: Fejsbuk

Još niko ne zna razlog zbog koga je odlučila sebi da oduzme život,  a njena majka ne veruje da je Bojana sebi oduzela život.

– Ne verujem da se moja ćerka ubila, jer nije imala nijedan razlog za to. Bila je presrećna što je trudna, radovala se skorom venčanju…

Policajci su mi rekli da je imala dve rane od metka na telu i da im je njena smrt bila sumnjiva – priča za “Informer” Snežana Milanović, majka trudne vojne bolničarke Bojane.Snežana kaže da je njena ćerka uvek bila vesela i raspoložena.

– Bojana je nađena mrtva u krevetu, u donjem vešu u kom je inače spavala. Imala je dve rane na telu. Inspektor koji je radio uviđaj rekao mi je i da po položaju tela i ranama ona nije mogla sama da puca na sebe – priča uplakana Snežana.

Jedna rana od metka bila je ispod njene leve dojke, a druga na glavi.

– Kako je to moguće da dva puta nanese sebi smrtonosne rane? Pitam se i što niko od Jovišine familije, koja živi u drugom delu kuće, nije ušao u Bojaninu sobu da je obiđe kad su čuli pucanj u nedelju predveče.

Ako su i pomislili od pucnja da je nešto palo u njenoj sobi, zašto niko nije otišao do nje da proveri šta se desilo? Našao ju je Joviša tek narednog jutra, kad se vratio s posla – priča očajna majka.

Majka Snežana kaže i da je Bojana oduvek želela da bude vojnik i da je jedva čekala da počne da nosi uniformu.

samoubica

Foto: Fejsbuk

– Završila je srednju medicinsku školu i zaposlila se u vojsci. Radila je ono što najviše voli. Bila je zaljubljena i u subotu je trebalo da se uda. Od svog oca, koji živi u Nemačkoj, naručila je poklon za svadbu.

Zar bi to uradila da je htela da se ubije – pita se majka.Izvor iz istrage navodi da je baš iz tog razloga naložena obdukcija tela, da bi se otklonile sve sumnje u vezi sa Bojaninom smrću.

NAZIVAO JE KAFANOM U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE, ZLOSTAVLJAO JE PRED PRIJATELJIMA I GOVORIO DA JE KU*VETINA: Jeziva ispovest pevačice Nataše Bekvalac o životu sa Lukom!

– Međutim, nakon obdukcije definitivno je utvrđeno da je Bojana sama sebi oduzela život i slučaj se zaključuje kao samoubistvo. Razumem sumnju Bojanine majke, ali nema dokaza da je njenu trudnu ćerku upucao neko drugi.

Što se tiče rana na telu, moguće je da je Bojana prislonila pušku na stomak, pa je prilikom ispaljenja hica, koji joj je razneo glavu, zadobila i povredu na grudima – kazao je sagovornik.

Bojana će biti sahranjena sutra na Gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici.

(Dnevne.rs/  Telegraf.rs /Izvor:/ Informer)