TUŽILAŠTVO U ŠAPCU SUMNJA DA JE UBIJENA: Obrt u istrazi smrti pripadnice Vojske Srbije koja je PRONAĐENA MRTVA PRED SVADBU

tuga

Foto: Facebook/Bojana Milanovic

Tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu kako bi se utvrdio pravi razlog smrti Bojane Milanović (24) pripadnice Vojske Srbije koja je krajem aprila, pronađena mrtva.

– Naloženo je da se obave sva potrebna veštačenja kako bi se utvrdilo da li je zaista počinila samoubistvo, kako su prvi rezultati pokazali, ili je u pitanju ubistvo. Ispituje se, između ostalog, da li je mogla da sama puca iz lovačkog karabina i to dva puta – navodi izvor blizak istrazi.

Da je istraga smrti pokojne Bojane u toku, potvrdila je i njena majka Snežana Stavanović.

TEKST HRVATSKOG PISCA PODIGAO BALKAN NA NOGE: Evo zašto je NACIONALIZAM sr*nje!

– Još uvek koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na videlo – kaže Bojanina majka.

Podsećanja radi, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino venčanje. Prema informacijama koje su se pojavile prvih dana nakon njene smrti, nesrećna devojka iz sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije. Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smenu, a kada se vratio, zatekao je njeno beživotno telo.

Drugarica ne veruje da se ubila

Jedna od njoj bliskih osoba na Fejsbuku je ostavila potresnu poruku u kojoj se oprašta od Bojane, ali i izražava sumnju u zvaničnu verziju događaja.

– Ne. To nije istina što kažu… to nas samo zavarati hoće, da na večnu otišla si stražu, u petome mesecu trudnoće. Da na sebe podigla si ruku. Ti to nikad učinila ne bi, to je neko napravio buku, onaj ko je naudio tebi. Trebali smo dočekati svate, ti anđele, boginjo u ženi, mesto toga, mesto sreće za te, svi su venci crno ispleteni.

MAJKA TVRDILA DA JE BEBA PALA SA KREVETA: Neuhranjena jednogodišnja devojčica sa nagnječenjem lobanje i hematomom na mozgu primljena u skopsku bolnicu

– Ja to sanjam. Daj probudite me. Ti ne ideš tamo gde su mrtvi. Prolazno je ovo nevreme. Ne. Ti nisi, u nizu od žrtvi – glase stihovi, ispod kojih je ispisano Bojanino ime.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs, B.Bogosav)