TRAGEDIJA U BEČIĆIMA: Nakon što su sahranili Miloša saznali da je Snežana TRUDNA!?

tragedoja

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

 – Sine, u septembru smo se nadali svadbi, a sada te majka ispraća na večni počinak. Koga sada da proveri da li je obukao jaknu, poneo sa sobom torbu? Radio si dve smene da bi mogao da se oženiš voljenom Snežom, a sada kada joj najviše trebaš, kao i majci, tebe nema.

Jecaji majke Slavice parali su srca nekoliko stotina okupljenih rođaka, prijatelja i žitelja Zvečana i okoline koji su došli na lokalno groblje u Žerovnici da isprate na večni počinak mladog Miloša Vukomanovića (25) iz Žitkovca. Mladić je poginuo pre dva dana na Bulevaru u Bečićima kada ga je pregazio automobil. U septembru je trebalo da se oženi svojom dugogodišnjom devojkom i verenicom Snežanom Rudinac (24) iz Kraljeva, koja je teško povređena u udesu.

Miloša su drugovi u poslednjem oproštajnom govoru opisali kao idola iz školskih dana, uvek nasmejanog i poštenog.

NEVEROVATAN OBRT: Braća Stefan i Nikola udavili su se na Srebrnom jezeru, a sada je SVEDOK PROMENIO ISKAZ

– Druže, uvek ćeš nam biti uzor i naša snaga. Kada smo posustajali u učenju, imali životna iskušenja, kada smo ostajali bez planova, ti si bio tu. A sada smo ostali bez tvoje podrške. Molićemo se za tebe, jer si i ti uvek bio tu za nas, da nas nasmeješ, ohrabriš, razumeš – čitali su Miloševi drugovi oproštajno pismo.

Miloš je sa roditeljima Slavicom i Dragutinom i mlađim bratom Milanom (23) živeo u oronuloj železničkoj kućici koju su nasledili od dede. Bio je izuzetno dobar đak, a pre nekoliko meseci otišao je sa verenicom na sezonski rad na Crnogorsko primorje da zarade za svadbu i predstojeći zajednički život. Kako nezvanično saznajemo, Snežana je uz sve to bila i trudna.

MILOŠA I SNEŽANU PREGAZILA ĆERKA CRNOGORSKOG MOĆNIKA?! Otac devojke koja je pokosila verenike iz Srbije bivši policajac i vlasnik restorana na Svetom Stefanu?!

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda odredio je pritvor do 30 dana Budvanki Emini A. (23), koja je u noći između utorka i srede automobilom usmrtila Miloša Vukomanovića, a Snežani Rudinac zadala teške povrede. Kako saznajemo, Emina se branila ćutanjem.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Novosti)