TEŽAK ZLOČIN U KULI: Bio joj je poslodavac i ljubavnik, a ubio ju je jer se VRATILA MUŽU (FOTO)

ZRTVA

Foto: fejsbuk

Tela Rade Đukić (50) i Blagoja Bratića (61) sa prostrelnim ranama pronađena su u noći između nedelje i ponedeljka u kući u kojoj je on živeo u Kuli.

Prvi nalazi istrage pokazuju da je Blagoje iz pištolja ubio Radu pucavši joj u glavu, a zatim i sebe.

Kako nezvanično saznajemo, Blagoje je u sebe ispalio čak dva metka i to u grudi. Pored tela na licu mesta pronađen je i pištolj.

Komšije pričaju da su Blagoje i Rada bili u vezi nekoliko meseci nakon što je ona napustila supruga, te da joj je Blagoje bio i poslodavac.

– Ona je radila u njegovoj fabrici vreća, ali je ostala da radi i nakon što ga je napustila i vratila se suprugu – kaže jedan od komšija iz Ulice Veljka Vlahovića u kojoj su nađena tela.

Tela su nađena u kući koja se nalazi u dvorištu fabrike, u kojoj je prema priči komšija Blagoje živeo sam.

Meštani koji žive u blizini kažu da su Blagoja slabo poznavali, te da je u Kulu došao iz Bosne i da je otvorio fabriku, a da je iza sebe imao propali brak.

mesto-zlovina

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Bio je zaista fin čovek, uvek bi se javljao, ali se nismo posećivali. Živeo je tek dve godine ovde, ali se lepo snašao – kažu komšije.

Pucnje nisu čule ni najbliže komšije, a kako kažu, najverovatnije zbog velikog broja kamiona glavnom kulskom ulicom.

Kako nezvanično saznajemo, sin ubijene Rade krenuo je da je traži u nedelju, ali je u kući u kojoj su nađena tela zatekao zaključana vrata i spuštene roletne.

Tek iza ponoći portir firme je navodno osvetlio lampom prozor i podigao roletne pošto se već sumnjalo da se u kući nešto dogodilo. Unutra je video jeziv prizor nakon čega je policija razvalila vrata i zatekla tela.

Uviđaj na licu mesta trajao je satima i završen je tek nešto pre podneva u ponedeljak.

Prema prvim nalazima istrage, motiv za svirepo ubistvo je ljubomora, pošto Blagoje nije mogao da podnese to što ga je Rada napustila i vratila se suprugu.

– Ona je napustila supruga da bi živela sa Blagojem, ali je njen sin tražio od oca da je ubedi da se ona vrati. To se posle nekoliko meseci i desilo. Ona je kod Blagoja nastavila da radi i stalno ga je viđala, a kuća je samo nekoliko metara od fabrike – kaže izvor upoznat u slučaj.

Tela ubijenih poslata su na obdukciju.

Za dva dana dva ubistva i samoubistva

Ubistvo Rade Đukić dvanaesta je tragedija u kojoj je ubijena žena. Inače, ova užasna tragedija dogodila se za manje od 48 sati od ubistva žene u Ostružnici.

Naime, kako je “Blic” pisao, Žarko Mišković (68) u petak uveče ubio je svoju nevenčanu suprugu Gordanu, a potom počinio samoubistvo.

(Dnevne.rs / Miloš Stanić, Blic)