TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VELIKE PLANE: U sudaru dva vozila, devojčica (11) zadobila teške povrede glave (INFO)

nesreća

Foto: telegraf

U sudaru dva vozila kod Velike Plane u opštini Prokuplje, koji se dogodio u nedelju uveče, teže je povređena devojčica (11). Njeni roditelji, koji su bili u istom vozilu, prošli su sa lakšim telesnim povredama.

U Doma zdravlja kažu da su se sve povređene osobe nalazile u vozilu koje se kretalo iz Velike Plane ka Prokuplju, dok je vozač automobila koji se kretao iz suprotnog smera prošao bez povreda.

VLADISLAV IZ SMEDEREVA OŽENIO KINESKINJU: Evo šta je prvo pitala muža kada je došla u Srbiju i zašto neće da mu kuva srpska jela

– Muž i žena koji su bili na mestu vozača i suvozača su se žalili na povredu vrata, odnosno povredu kolena i zgloba i oni su prošli sa lakšim povredama, dok je devojčica koja je sedela na zadnjem sedištu zadobila povredu glave. Ona je hitno transportovana na Odeljenje urgentne medicine gde je nakon ukazane prve lekarske pomoći hitno transportovana u Bolnički centar Niš na dalje lečenje – kažu u Domu zdravlja.

bolnica

Foto: Z.Stanić

Ističu da je njihova ekipa Hitne pomoći odmah po pozivu intervenisala i ukazala lekarsku pomoć povređenima na licu mesta, a zatim ih transportovala do prokupačke bolnice.

Za sada je još uvek nejasno kako je došlo do ove saobraćajne nezgode, a policija je obavila uviđaj koji će utvrditi sve okolnosti.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Alo)