TEŠKA NESREĆA KOD KRAGUJEVCA: Devojka iz Zemuna poginula, mladić teško povređen u sudaru sa autobusom

tragedija

Foto: Facebook/Ilija Ilke Jojic

Nikoleta Arsenijević (22) iz Zemuna je poginula, dok je njen dečko Ilija Jojić (35), takođe Zemunac, teško povređen u saobraćajnoj nesreći u mestu Korićani kod Kragujevca. Njih dvoje su krenuli na more, a do udesa je došlo usled neprilagođene brzine na putu.

Tragedija se dogodila u sredu, oko 23 sata, u mestu Korićani, na putu Kragujevac-Kraljevo, kada se automobil u kojem su bili mladić i devojka direktno sudario s autobusom. Reč je o automobilu “opel korsa”, kojim je Ilija upravljao, dok je Nikoleta bila na mestu suvozača.

ISPLIVAO ISKAZ VOZAČA KOJI JE USMRTIO ALEKSU: „Sve je letelo! Nastala je opšta panika i histerija“

– Automobil “opel korsa”, beogradskih tablica, išao je veoma brzo iz smera Kragujevca. Iznenada je izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku. U tom trenutku naišao je gradski autobus, koji je srećom bio prazan, jer je išao ka garaži, pa nije bilo više žrtava – navodi za Alo izvor blizak istrazi.

– Mladi ljubavni par je krenuo na more i nažalost put se završio tragedijom. Devojka je poginula na licu mesta, a mladić je teško povređen. Zadobio je višestruke prelome i nalazi se na intenzivnoj nezi. Ilija je u veoma teškom stanju i pod stalnim je nadzorom lekara – dodaje.

Prema njegovim rečima, od siline udarca automobil je odleteo na sredinu puta i potpuno je smrskan.

Sinišu ubio grom dok je crepom pokrivao krov na kući svog komšije: Tragedija u boljevačkom selu Podgorac (INFO)

– Automobil je do te mere bio uništen, da su vatrogasci morali da seku delove vozila da bi izvadili putnike. Devojka iz Zemuna je nažalost preminula na licu mesta, dok je mladić u životnoj opasnosti. Uprkos borbi lekara, za devojku nije bilo spasa. Već je bila bez srčanog ritma i nije davala znake života – kaže sagovornik.

Protiv vozača Ilije Jojića biće podneta krivična prijava.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Alo)