SRBIN (27) IZREŠETAO POLICAJCA U AMERICI: Jovan Šišljagić (27) uhapšen je na Floridi zbog sumnje da je pucao u američkog policajca Vilijama Ejermana (50) (VIDEO) (FOTO)

srbin

Foto: Printscreen Twitter

Jovan Šišljagić (27) uhapšen je na Floridi zbog sumnje da je pucao u američkog policajca Vilijama Ejermana (50) u Džeksonvilu, preneli su američki mediji.

Šišljagić je ranjen u pucnjavi, a nakon kraće potrage policija ga je uhvatila.

Šišljagić koji ima i državljanastvo SAD, u sredu uveče je na lokalnoj plaži pravio buku i nered, a kada se pojavila policijska patrola, on je iz čista mira počeo da puca.

On je, prema pisanju medija, pripucao na policajca pre nego što je ovaj izašao iz kola i to iz čista mira.

Nakon što je Ejerman viknuo Šišljagiću da se preda i spusti oružje, on je nastavio da puca pogodivši policajca u nogu i karlicu. Policajac je odmah prevezen u obližnju bolnicu i u stabilnom je stanju.

Šišljagić je u četvrtak ujutru sa zavojima na ruci i stopalu saslušan u tužilaštvu a sud bi protiv njega trebalo da podigne optužnica krajem avgusta.

UPOZNAJTE SRBINA PRED KOJIM JE GADAFI STREPEO NA VRHUNCU MOĆI: Vukoje otkriva detalje susreta sa libijskim vođom (FOTO)

Lokalni mediji pišu da je Šišljagić 2010. godine bio hapšen zbog posedovanja 20 grama marihuane i nasilničkog ponašanja. Ipak, tada je uspeo nekako da izbegne zatvorsku kaznu.

Jedan od komšija Derek Rovan ispričao je da je Šišljagić pre 3 godine proveo neko vreme u bolnici zbog mentalnih problema, a inače u kući gde živi sa roditeljima i rodbinom niko se nije javljao lokalnim medijima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)