SNOVI JOJ SE SRUŠILI U TRENUTKU: Pucao sebi u glavu na dan ćerkine svadbe, stravičan prizor ZATEKLA MLADA (INFO)

milos

Foto: privatna arhiva

Miloš S. (60) iz Grocke ubio se juče rano ujutru pucajući sebi u glavu iz lovačke puške samo nekoliko sati pre početka planirane svadbe njegove mlađe ćerke, saznaje “Blic”.

Prava porodična tragedija dogodila se juče oko 5.30 ujutru u porodičnoj kući u kojoj je Miloš S. živeo sa ženom i mlađom ćerkom.

Kako saznajemo, nesrećni čovek pucao je sebi u glavu iz lovačke puške koju je imao u legalnom posedu, a njegovo beživotno telo pronašla je ćerka koja je ujutru poranila kako bi se spremila za venčanje koje je bilo zakazano za nekoliko sati kasnije.

Prema rečima rođaka ove porodice, Miloš S. ostavio je oproštajno pismo u kojem je porodici poručio da ih mnogo voli, ali da nije mogao da izdrži pritisak.

– Čitava porodica spremala se za svadbu njegove mlađe ćerke. Svi su se radovali tom danu. Ona je ustala rano, negde oko šest, kako bi se spremila za udaju, međutim svi njeni devojački snovi srušeni su u sekundi.

Zatekla je oca koji leži u lokvi krvi sa ranom od metka na glavi. Krv je bila svuda – kaže rođak ove porodice.

JEZIVI KRICI U CENTRU BEOGRADA! Ćerka se bacila sa zgrade pred roditeljima, majka iz glasa kukala: Dete moje, otvori oči!

Zbog čega je Miloš S. baš na dan ćerkinog venčanja presudio sam sebi nije poznato i verovatno će ostati misterija svima koji su ga poznavali.

Međutim, ono što je izvesno jeste da je Miloš imao psihičkih problema već duže vreme, sa kojima je pokušavao svim silama da se izbori.

– Sve je počelo pre tri godine kada je Miloš ostao bez svog rođenog brata. Njih dvojica bili su veoma bliski, nerazdvojni. Živeli su u istoj kući.

Kada mu je brat preminuo, Miloš je počeo da pada u depresiju. Potpuno se promenio – kaže naš sagovornik. Prema njegovim rečima, kako bi se izborio sa crnim mislima, Miloš je mnogo radio, a posvetio se i lovu.

– Gledao je da radi što više. Dešavalo se da na poslu provede i po 12 sati kako bi bio što više sa ljudima i razgovarao sa njima. Borio se sa lavovski sa problemima – kaže naš sagovornik.

Sve je izgledalo mnogo bolje, međutim nada nije trajala dugo. Prema rečima našeg sagovornika, Miloš je nedavno otišao u penziju i sve je počelo da mu se vraća.

– Pravili smo mu veselje, roštilj zbog odlaska u penziju. Međutim, penzija mu ni malo nije pomogla. Počeo je da ponovo dolazi u stanje depresije, problemi koje je imao sa snajom (ženom pokojnog brata) oko imovine i dela kuće koji je ostao posle smrti srodnika uzimali su danak. Borio se sa njima, ali očigledno je da su oni pobedili. Nije mogao da više izdži, ubio se – u šoku je njegov rođak.

Preko Fejsbuka gostima rekla da ne dolaze na svadbu

“Blic” je juče pokušao da razgovara sa suprugom i ćerkom Miloša S. iz Grocke međutim one nisu bile raspoložene za razgovor. Inače, supruga stradalog je na svom Fejsbuk nalogu javila rodbini da ne dolaze na svadbeno veselje zbog tragičnog slučaja.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na [email protected]

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

(Dnevne.rs /Izvor: B. Bogosav, Blic)