SNEŽANA SE NA SEKUND PROBUDILA IZ KOME I POSTAVILA JEDNO PITANJE: Lekari joj se i dalje bore za život

tragedoja

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Snežana Rudinac, teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović, samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu.

Ovo je ispričala Snežana Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Devojka je u šok-sobu bolnice primljena sa teškim povredama glave, potkolenice, natkolenice i trupa. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog kojeg je devojka na kiseoniku i ne može da komunicira. Snežanu u bolnici redovno posećuju roditelji.

zrtve

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Da podsetimo, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Snežana i Miloš, koji su kao sezonski radnici radili u jednom hotelu, prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala E. A.

HOROR U RAKOVICI: Mladić prerezao sebi vrat čašom jer se posvađao sa devojkom?

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u Opštini Budva, više nije u funkciji. Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)