SKRIVAO SE TRI MESECA: Robijaš iz okoline Velike Plane na vikend odsustvu iz zatvora, OBLJUBIO MALOLETNICU!

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

Policija je u Velikoj Plani uhapsila L. B. (29) iz okoline tog grada zbog sumnje da je silovao maloletnicu dok je bio na odsustvu iz zatvora, u kome je boravio zbog krađa.

Kako nezvanično saznajemo, L. B. je napastvovao devojčicu (14) u aprilu, nakon čega se skrivao tri meseca.

– Osumnjičeni je u aprilu na jednoj proslavi primorao maloletnicu da ga oralno zadovolji. Nesrećna devojčica je iz straha za život uradila šta joj je L. B. tražio, a slučaj je prijavljen policiji dva dana kasnije, kada je ona roditeljima ispričala šta joj se dogodilo – kaže naš izvor.

“SKUPI PARE, NE ZOVI POLICIJU I ČEKAJ!”: Evo kako su otmičari dede Jelene Đoković pokušali da iznude 2 MILIONA EVRA (INFO)

Nakon seksualnog napada, L. B, koji je imao slobodan vikend iz zatvora, nije se vratio na odsluženje kazne na koju je ranije bio osuđen, već se, prema njegovim rečima, skrivao u napuštenim kućama i šupama čiji su vlasnici u inostranstvu.

– Policija je tokom potrage za osumnjičenim proveravala i sve osobe sa kojima je L. B. bio u kontaktu i nakon tri meseca on je lociran i uhapšen – dodaje naš sagovornik.

Kako „Blic“ saznaje on će nakon saslušanja kod tužioca biti vraćen u zatvorsku ćeliju.

Inače, on je zbog dobrog vladanja i ne toliko teškog krivičnog dela zbog koga je izdržavao kaznu mogao da izlazi na slobodne vikende što će mu sada biti zabranjeno.

HAŠIM TAČI: “Ne postoji sila koja nas može naterati da diskutujemo o podeli Kosova”

Pritvor

Kod uhapšenog robijaša pronađen je ukraden automobil, kao i predmeti koje je ukrao tokom skrivanja. Sve stvari vraćene su vlasnicima. L. B. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog silovanja, krađa, teških krađa i korišćenja tuđeg vozila.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)