REČI KOJE KIDAJU DUŠU: “Ako je istina da je Snežana trudna, ostaće mi bar nešto posle sina”

tuga

Foto: Privatna arhiva

Od zadobijenih povreda Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u Risnu, a dan kasnije je transportovana u Beograd na VMA.

– Molimo se da Snežana ovo pregura. Prevezena je na VMA, u kontaktu smo sa njenim roditeljima, kažu da joj moždane funkcije nisu dobre – ovako za “Blic” plačnim glasom priča Dragutin Vukomanović iz Žitkovca kod Zvečana, čiji je sin Miloš (25) stradao u Bečićima u saobraćajnoj nesreći.

Miloša i njegovu devojku Snežanu Rudinac (24), na Bulevaru u Bečićima automobilom je pregazilaslikarka iz Budve Emina Adrović (23).

Dragutin i ponavlja da se nada da će se Snežana oporaviti.

KOBNO PO ZDRAVLJE: Evo zašto vas boli glava i umirete od vrućine, a napolju nema ni 30 stepeni

– Ne znam da li je Snežana trudna. Voleo bih da ona pregura, da se oporavi. I da je istina da je trudna. Da mi bar nešto ostane posle sina – jecajući kaže Dragutin Vukomanović.

Podsetimo, verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu. Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina. Verili su se, a na jesen su planirali i da svoju vezu ozvaniče i pred zakonom i pred Bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade.

Verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu; Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Njihov san, međutim, prekinut je u noći između utorka i srede, na bulevaru u tom primorskom mestu, kada su se vraćali sa posla. Dok su prelazili bulevar na izbledelom pešačkom prelazu, pokosio ih je automobil budvanskih tablica kojim je upravljala slikarka Emina Adrović.

TRAGEDIJA VERENIKA IZ SRBIJE: Čim se probudi, Snežanu uspavljuju. Razlog kida dušu

Od zadobijenih povreda Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u Risnu, a dan kasnije je transportovana u Beograd na VMA.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)