RASKOMADAN U EKSPLOZIJI KOD “FRANŠA”: Forenzičari izneli DELOVE TELA iz uništenog automobila

Beograd

Foto: Telegraf

Siniša Milić Boške (44), saradnik Filipa Koraća i Luke Bojovića koji je danas ubijen u jezivoj eksploziji u blizini “Autokomande” u eksploziji je ostao bez obe noge. Njegovo telo, gotovo u delovima, izneto je iz uništenog džipa dva sata nakon eksplozije.

Stravična eksplozija dogodila se oko 13 časova u blizini Autokomande, kod “Franša” (potez između Bulevara oslobođenja i Ustaničke), kada je tokom vožnje eksplodirao njegov automobil. Prema prvim informacijama u pitanju je eskplozija podmetnute bombe.

Milić je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao jezivim povredama i to pred brojnim svedocima. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje njegovu smrt.

JEZIVI PRIZORI NA AUTOKOMANDI: Vozač vrištao na sav glas, zarobljen u džipu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Siniša Milić je, prema operativnim podacima kojima raspolaže MUP, šef obezbeđenja Filipa Koraća, jednog od istaknutih članova klana Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji.

Beograd

Foto: Telegraf.rs

Boske je bivši pripadnik Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ) RS, a hapšen je i u Beogradu, u novembru 2015. u slučaju praćenja premijera Aleksandra Vučića. Naime, tada je utvrđeno da je ukupno osam puta tokom 24 sata zatečen u svom “audiju A8” u blizini adrese na kojoj stanuje premijer, a koju je obilazio i nadgledao.

Milić ima za sebe ima debeo kriminalni dosije. Rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar. Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Hapšen je prošle godine u kazinu “Havana” u Beogadu sa pripadnicima škaljarskog klana.

DARKO KOSTIĆ SASLUŠAN PO PRIJAVI ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE DEČAKA: Evo šta je modni kreator rekao u policiji

Milićeva žena pala u nesvest

Kako javlja reporter “Blica” na lice mesta stigla je i supruga ubijenog Milića.

policija

Foto: Alo

Ona je od šoka pala u nesvest kada je ugledala uništen automobil i razneto telo svog supruga.

(Dnevne.rs/Izvor: J.Aleksić,Blic.rs)