Proverite da li ste među njima: 3 horoskopska znaka do kraja ove godine nalaze PRAVU LJUBAV (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Naravno da je sve vaša odluka, ali zvezde žele da poruče kako će sledeća 3 znaka imati malo više sreće u ljubavi do kraja 2018. i da treba to maksimalno da iskoristite!

Vodolija

Pripadnice ovog znaka imaju najviše šansi da tokom preostalih meseci u 2018. godini ozvaniče vezu ili možda saznaju da će postati majke.

Najtopliji meseci u ovoj godini će biti posebno naklonjeni kada su porodične veze u pitanju!

Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljnije veze, a za pripadnice koje su dugo u vezi ovo je idelano vreme da kažu DA.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Rak

Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo leto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju!

Konačno će uspeti ili da izađu iz loše veze i upoznaju svog princa na belom konju, ili će uspeti da ozvaniče nešto što su odavno hteli!

Nežne Račice žude za brakom i vernim partnerom, pa će tokom juna upravo takovg i upoznati.

Ukoliko već duže vreme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom septembra 2016. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

Lav

Iako vatrene Lavice misle da još uvek nije došlo njihovo vreme da se smire, jesen 2017. će ih totalno demantovati!

POLA ESTRADE SE SJATILO NA OGNJENOVU SVADBU S PRVOM SUPRUGOM: Malo ko zna koliko je lepa PRVA ŽENA poznatog voditelja (FOTO)

Tokom juna će se konačno rešiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad!Jul i avgust koji su inače njihovi meseci doneće im dosta smeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda!

“NE PUŠTAJTE DEVOJKE SAME NA MORE, PREVARIĆE VAS”: Mladić dao savet muškarcima pre letovanja

Za pripadnice koje su već duže vreme u vezi biće pravo vreme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati fatalna ljubav kojoj neće odoleti!

(Dnevne.rsIzvor: cosmopolitan.rs)