PREDOSEĆANJE ILI NEŠTO DRUGO? Aleksandra je izašla u grad, a onda je nađena mrtva u Novom Sadu, A POTRESNA PORUKA koju je objavila zalediće vas! (FOTO)

zrtva

Foto: Twitter printscreen

Studentkinja Aleksandra Božić (20) šokirala je svoju porodicu i poznanike, kada je nestala u petak uveče nakon što je bila u provodu na jednom novosadskom salašu.

Studentkinja Aleksandra Božić (20) šokirala je svoju porodicu i poznanike, kada je nestala u petak uveče nakon što je bila u provodu na jednom novosadskom salašu.

Ona je napustila svoje društvo, uzela taksi i krenula ka Mostu slobode. Njeno telo pronađeno je u nedelju u Dunavu. Ivona, majka nastradle kaže da Aleksandra nije imala nikakve traume kod kuće.

– Normalna smo porodica. Ona je student. Polagala je ove godine i prijemni za drugi fakultet i položila je. Polagala je i vozački, a tražila je i automobil koji će da kupi – priča Ivona i nastavlja:

– Nasmejana je uvek bila. Volela je život. Ipak, mnoge je iznenadio jedan citat koji je postavila na društvene mreže mnogo pre tragedije. Nesrećna studentkinja je na Tviteru jednom prilikom napisala: “Možda ću biti anđeo neki drugi put”.

FOTO: PRINTSCREEN

Ovo je jedan od najpoznatijih citata pisca Čarlsa Bukovskog.

Aleksandra je nestala u noći između petka i subote, a prema rečima očevidaca, devojka koja je odgovarala njenom opisu skočila je sa Mosta slobode oko dva sata posle ponoći.

Nakon dvodnevne pretrage Dunava, pripadnici specijalnih ronilačkih jedinica Žandarmerije pronašli su u nedelju oko 19 sati Aleksandrino telo u vodi u Petrovaradinu, kod Udruženja ribolovaca “Šaran”.

Aleksandru je iz centra grada taksista dovezao do autobuske stanice u blizini Mosta slobode.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je taksista saslušan tokom potrage za Aleksandrom i da je potvrdio da je do mosta dovezao devojku koja je odgovarala njenom opisu, ali da ni jednog trenutka nije pomislio da može išta sebi nažao da učini jer u to doba vikendom imaju puno vožnji na toj relaciji.

Aleksandra Božić sahranjena je danas u 15 časova na groblju u Petrovaradinu.

O njoj pričaju da je bila vesela devojka, puna duha, te da je prošle godine upisala srpsku književnost na Filozofskom fakultetu, a pre samo mesec dana položila je i prijemni za Fakultet tehničkih nauka – Odsek saobraćaj i transport.

Nju su na Institutu za sudsku medicinu identifikovali otac i stric.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)