PORODICA SAHRANILA BEBU BEZ KOVČEGA: Posle 8 sati policija je otkopavala improvizovanu grobnicu i čuli su kako nešto cvili (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

majka

Foto ilustracija: pixabay

Novorođenče koje je osam sati bilo živo zakopano u zemlji, spasila je ovog utorka brazilska policija pravo iz groba.

Dva policajca poslata su da otkopaju improvizovanu grobnicu, kako bi se dete pravilno sahranilo. Očekujući da pronađu maleni leš, oni su rukama uklanjali prašinu, a onda su začuli kako nešto iz zemlje cvili.

PAKAO NA LETU FRANKFURT – BEOGRAD: Počele su da lete stvari, deca su vrištala, a mi smo se molili da preživimo

Živu bebu izvukli su iz pola metra duboke rupe!

Devojčica se, prljava od zemlje i i dalje prikačena za svoju pupčanu vrpcu, borila da diše nakon što je osam sati provela zakopana u zemlji. Policija ju je odmah odnela u bolnicu, gde su lekari pročistili njene disajne puteve i dali joj kiseonik.

Beba je izvučena iz zemlje Printskrin: Policia Militar Cancarana

Rezultati sa intenzivne nege kažu da beba dobro napreduje, s obzirom na težak početak njenog života.

SPASAO JE ANONIMNI POZIV

Policiji je te večeri bio upućen anonimni poziv da smrt novorođenčeta nije na adekvatan način prijavljena vlastima.

Oni su prvo posetili kuću bebine porodice u Kanarani u zapadnom Brazilu, gde su saznali da je majka deteta Brazilka indijanskog porekla, stara svega 15 godina.

Mlada majka rekla je kako je bila sama u kupatilu kada je osetila kontrakcije. Beba je, kako ona tvrdi, vrlo brzo izašla, ispala na pod i pala na glavu. Kako nije plakala, bebina prabaka (57) poverovala je da je dete mrtvo.

Žena se branila time da je ispoštovala tradiciju svoga plemena, te da je devojčicu zavila u tkaninu i zakopala u dvorištu.

Uverena u ispravnost svog postupka, porodica nije oklevala da policiji pokaže “grob”, koja svakako nije očekivala da dete pronađe živo.

SRAMNO PONAŠANJE PROTESTANATA: Ismevaju majku sa bebom i ne dozvoljavaju joj prolaz (VIDEO)

– Ovo nije ništa drugo do čudo – rekao je šef policije.

Majka tinejdžerka takođe je primljena u bolnicu zbog komplikacija usred njene trudnoće, dok je prabaka uhapšena uz optužbe za pokušaj ubistva, piše Dejli mejl.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Dejli mejl)