“OVO SE NIJE DOGODILO POSLEDNJIH STO GODINA” Bosilegrad zavijen u crno: Muškarac popio otrov, drugi pucao sebi u glavu, žena ostavila oproštajno pismo (INFO)

Bosilegrad

FOTO: PROMO

Stanovništvo Bosilegrada uznemireno je i zabrinuto zbog serije samoubistava u proteklih 14 dana, jer su ruku na sebe digle četiri osobe.

Situacija je zabrinjavajuća i alarmantna zbog činjenice da se u proteklih 100 godina nije dogodilo da se u jednom mesecu ubiju jedna žena i tri muškarca.

Tužan je pogranični grad sa većinskim bugarskim stanovništvom zbog bespomoćnosti i samoubistva Stojne J. (52), Ratka V.(70), Ilije K. (26) i Slavča J. (65).

Socijalno beznađe i izolovanost od ukućana navela je u oproštajnom pismu Stojna, koja je muke prekratila prekomernom dozom lekova.

Kada je saznao da ima tumor u mozgu, bivši vozač autobusa Ratko V. iz sela Ribarce u glavu je uperio pištolj kojim se stoka ubija u klanicama.

Enigma je smrt studenta na Pravnom fakultetu u Nišu Ilije K., koji se hicem iz očevog pištolja ubio u porodičnoj kući u Bosilegradu 18. septembra u 21 sat. Ni najstariji Bosilegrađani ne pamte veću i tužniju sahranu.

DANIJELA JE PREKLINJALA DEČKA DA NE PUCA U NJU: Poslednji detalji drame u studentskom domu na Karaburmi okončane TRAGEDIJOM (INFO)

Surovi beg od beznađa doživeo je radnik Slavčo J. (65)iz Bosilegrada, koji se nedavno otrovao sonom kiselinom. Pretpostavlja se da se ubio zbog ženine teške bolesti.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)