NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI SMRTI KRAGUJEVČANKE KOJA SE PREDOZIRALA: Brat devojčice na poternici zbog droge! (FOTO)

Foto montaza: Dnevne.rs /Izvor: privatna-arhiva, pixabay

Nakon smrti Marije Marković (17) tinejdžerke iz Kragujevca, koja je, kako se sumnja, umrla od prekomerne doze ekstazija, u javnost isplivavaju sve šokantnije činjenice.

Uhapšeni Nemanja K., sa kojim je bila u stanu, ima samo 18 godina. Pokušao je navodno da sakrije veliku količinu narkotika pre nego što je pozvao Hitnu pomoć, pošto je Marija umrla u stanu u kome su se nalazili.

Po dolasku pripadnici ekipe za uviđaje MUP primetili su dve prazne ambalaže tableta ekstazija i odmah pozvali inspektore za drogu PU Kragujevac.

– U stanu u ulici Jovana Ristića broj 40 i pored kuće, zakopano u zemlji inspektori su pronašli veliku količinu narkotika. Pronađeno je 600 tableta ekstazija, 300 grama marihuane i 80 grama spida – kaže izvor našeg lista.

MONTGOMERI OTKRIVA ONO ŠTO VUČIĆ NE ZNA: Velike sile su donele odluku o Kosovu i Bosni!

Tada se otkrila i zapanjujuća činjenica. Rođeni brat Marije nalazi se na poternici, a policija ga navodno traži upravo zbog trgovine narkoticima.

– Trenutno se ispituje čija je droga bila u stanu i ko je za koga dilovao. Stefan i uhapšeni Nemanja su bili dobri drugovi, zajedno su dilovali, ali pitanje je ko je kome bio šef.

Ne zna se ni ko je iznajmio stan, brat ili drug. Postoji mogućnost da se Marija navodno predozirala i drogom svog rođenog brata – kažu izvori.

Inače, policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi se utvrdilo šta su Marija i uhapšeni radili na „Arsenal festu“ u četvrtak uveče. Ono što se trenutno sigurno zna jeste činjenica da je poziv Hitnoj pomoći upućen u petak oko 17 časova.

Rezultati obdukcije tela nesrećne devojke, učenice treće godine Politehničke škole u Kragujevcu, očekuju se pošto se urade toksikološki nalazi u Nišu. Ona je juče sahranjena na groblju „Bozman“ u Kragujevcu.

Prisustvovao sahrani sestre

Rođeni brat tinejdžerke Marije koja se predozirala prisustvovao je navodno njenoj sahrani iako se nalazi na poternici.

zrtva

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako nezvanično saznajemo, on je obećao inspektorima da će se predati odmah posle sahrane.

Zid ćutnje

Policija u Kragujevcu, ali ni Tužilaštvo nisu se oglašavali protekla četiri dana povodom smrti šesnaestogodišnjakinje.

NARUŠIO JAVNI RED I MIR: Evo kako prođeš u centru Beograda ako oštetiš znak OVK (VIDEO)

Neki to komentarišu interesima istrage, ali se čuju i komentari da je policija navodno ponižena činjenicom „da im se droga u ogromnim količinama, od koje se predozirala devojka nalazila bukvalno ispred nosa inspektorima“

(Dnevne.rs /Izvor: D.I., Kurir.rs)