NESTAO NOVINAR IZ BELE CRKVE: Žandarmerija na nogama, helikopteri nadleću teren, uključeni i psi tragači

nestanak

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

OČAJNI RODITELJI NASTRADALOG ALEKSE: Zgazio je našeg anđela, umesto igračaka, kupili smo mu maleno odelo i sanduk

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.
Podsećamo, Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Očevici su ispričali agencijI Beta da je pored vozila pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

PODSMEH I NERAZUMEVANJE OKOLINE: Milesa (23) iz okoline Ljiga traži radnika za svoju farmu krava, ali je vređaju da je to oglas za muža

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca.

O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Stefanom Cvetkovićem.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Tanjug)